DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitim Politikalarını Değerlendirdi
  • Haber444
  • Egitim
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitim Politikalarını Değerlendirdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitim Politikalarını Değerlendirdi

ABONE OL
27 Şubat 2024 08:01
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitim Politikalarını Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Tekin’den Eğitimde İstişare Çağrısı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıda eğitim politikalarının uygulanmasını değerlendirdi. Bakan Tekin, eğitimde daha sağlıklı adımlar atmak için paydaşlarla istişareye önem verdiklerini belirtti.

İletişimde Açık Kapı Politikası

Bakan Tekin, herkesin il müdürlüğüne ulaşabileceğini vurgulayarak, eğitimdeki projelerin şeffaf bir şekilde izleneceğini dile getirdi. Eğitim paydaşlarıyla sürekli iletişim halinde olunması gerektiğini vurgulayan Bakan Tekin, paylaşımcı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti.

Çocukların Oyun ve Eğlence Hakkı

Bakan Tekin, çocukların okul bahçelerinde geleneksel oyunlarla vakit geçirmesinin önemine değindi. Obeziteyle mücadele ve dijital bağımlılıktan uzaklaşma hedefleri doğrultusunda okul bahçelerinde düzenlemeler yapılacağını belirtti. Eğitimde etkinlikler haftasının öğrencilerin gelişimine olumlu katkı sağladığını belirtti.

Öğrenci Başarısını Destekleyici Adımlar

Yükseköğretim Kurumları Sınavı için hazırlıkların titizlikle sürdüğünü ifade eden Bakan Tekin, sınıf tekrarı ve devamsızlık konularında kararlı olduklarını vurguladı. Öğrencilerin başarısını destekleyici politikaların hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bu toplantıda Bakan Tekin, eğitimdeki gelişmeleri değerlendirerek, paydaşlarla iş birliği içinde hareket edilmesinin önemini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.