AJet, “Dört Yıldızlı Düşük Maliyetli Havayolu” Kategorisinde Ödül Aldı
‘AJet’ adlı hava yolu şirketi, yolcu deneyimini öncelikli kılan APEX tarafından dünya genelinde 1 milyon yolcunun değerlendirmesi sonucunda “Dört Yıldızlı Düşük Maliyetli Havayolu” kategorisinde ödüllendirildi. Bu ödül, AJet’i bulunduğu kategoride ödül alan tek Türk markası konumuna getirdi.
Ödül, ABD’deki APEX/IFSA Global Expo Fuarı’nda gerçekleşen bir törenle takdim edildi. APEX/IFSA Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Joe Leader, ödülü AJet Pazarlama Başkanı Fatih Cığal ve AJet Kabin Eğitim Müdürü Türkan İşyapan Gürbüz’e verdi.
Ödülün ardından yapılan açıklamada, AJet Pazarlama Başkanı Fatih Cığal, ödüle layık görülmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Cığal, AJet’in misafirlerine erişilebilir fiyatlarla güvenli yolculuk imkanı sunmayı hedeflediğini ve bu ödülün kendilerini bu yolda cesaretlendirdiğini belirtti.
AJet’in ilk uçuşunu 31 Mart’ta gerçekleştiren ve Türkiye’nin yeni hava yolu şirketi olan AJet, kuruluşundan yedi ay sonra bu önemli uluslararası ödülü almış oldu. AJet, ilerleyen dönemlerde de yolcu memnuniyetini ön planda tutarak sektördeki başarısını sürdürmeyi hedefliyor.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]