DOLAR 32,5078 0%
EURO 34,9444 0.1%
ALTIN 2.420,60-0,05
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eniştesini barış toplantısında öldürmüş

Eniştesini barış toplantısında öldürmüş

ABONE OL
24 Nisan 2020 12:10
Eniştesini barış toplantısında öldürmüş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 21 Nisan gecesi Seyhan ilçeside meydana geldi. N.B. (57), kızı Ceylan Saday’ın (27) kendisini aldattığı için terk ettiği damadı Durmuş Süha Saday’ı evine davet etti. Saday, babası Hüseyin Süha Saday (64) ve ağabeyi Kemal Saday’ı (36) yanına alarak kayınpederinin evine gitti.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bir süre sonra Durmuş Süha Saday ve kayınbiraderi Hasan B. arasında tartışma çıktı. Diğer aile bireylerinin de katılımasıyla tartışma, kavgaya dönüştü.

Hasan B., kavga sırasında üzerine taşıdığı tabancayı çıkararak ateş etti. Silahtan çıkan mermilerle yaralanan Durmuş Süha Saday ve ağabeyi Kemal Saday, çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

OLAYDAN 1 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Durmuş Süha Saday, doktorların tüm müdahalesine karşın hastaneye kaldırıldıktan 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan katil zanlısı Hasan B., babası N.B. ve kardeşi T.B. (25), kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hasan Bektaş tutuklanırken, babası ile kardeşi ise ev hapsine çarptırıldı.

BARIŞTIRMAK İÇİN ÇAĞIRMIŞLAR

Serbest kalan N.B., kızı Ceylan’ın kendisini aldattığı için kocasını 4 ay önce terk ettiğini, kızı ile damadını barıştırmak için bir araya getirdiğini söyledi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.