DOLAR 32,2595 0%
EURO 34,7203 0.01%
ALTIN 2.395,57-0,18
BITCOIN 2012519-1,49%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prime Tente İle Kaliteli Tente Hizmeti

Prime Tente İle Kaliteli Tente Hizmeti

ABONE OL
7 Nisan 2021 11:26
Prime Tente İle Kaliteli Tente Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prime Tente firması 2009 yılında taşeron olarak faaliyete geçmiş ve daha sonrasında üniversite, cafe, evler, iş yerlere olmak üzere birçok alana hizmet vermeye başlamıştır. Prime Tente İstanbul da kurulmuş ve birçok kategori üzerinden geniş hizmet ağına sahiptir. İstanbul üzerinde Tente firmaları arasında saygın bir yeri olan Prime markası hizmet kalitesine kesintisiz bir şekilde devam sağlıyor.

Açılır kapanır tente hizmeti veren Prime şirketi özellikle motorlu tente kategorisi üzerinde çok tercih ediliyor. Teraslar da, kafelerde, Açık alan kuruluşlarda otomatik motorlu şekilde tente hizmeti oldukça konforludur. Zahmet bir şekilde açma ve kapama fonksiyonları ile birlikte aynı zamanda estetik bir duruşu da vardır.

Tente Özellikleri

Tentelerin üretimi sırasında oldukça kaliteli kumaş kullanılır. Bunun sebebi hem hava şartlarını dayanıklı bir yapı olması hem de kullanım sırasında sökülme, şiddetli rüzgarlarda zarar görme gibi bir durum söz konusu olmaz. Açılır tente özellikle en çok tercih edilen kategorilerdendir. Mevsimsel geçişlerde özellikle otomatik yönetilen motorlarıyla kolay bir şekilde açma kapamam işlemi olur.

Açılır tente İstanbul alanında hizmet veren Prime firması her mevsim, alanlara en uygun şekilde tente hizmet kalitesi veriyor. İthal kumaş kullanımların da ve yerli kumaş kullanımlarında fiyat değişikliği de yaşanır. Belli m2 ölçülerine göre de fiyatlar değişkenlik gösterip kullanılan ve tercih edilen malzeme de bu m2 alanlarını etkileyecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.