Fatih Terimin bazı arkadaşlar form tutmalı dediği oyuncular…

Paylaş

Galatasaray, Trabzonspor maçının faturasını Christian Luyindama ve Ryan Babel’e kesti. Fanatik’teki habere göre, Fatih Terim’in maç sonu yaptığı “Bazı oyuncular bir an önce formunu bulmalı. Yoksa formayı bir daha olmak kolay olmayacak” açıklamasında işaret ettiği isimlerin bu iki oyuncu olduğu öğrenildi.

Paylaş

Terim, Lazio maçında Luyindama’yı kesip Marcao’ya görev verecek. Marcao’nun yanında ise Nelsson forma giyecek. Ligde ise Marcao’nun cezası sürerken Luyindama yerine Alpaslan oynayacak.

Joker görevi ise Babel’den alınıp sakatlıktan dönen Arda Turan veya Feghouli’ye gidecek. Hamle oyuncusu olan Babel’in forma şansı bulması gittikçe zorlaşacak gibi görünüyor. Babel, verilen şansların hepsini tepti.

Paylaş

Terim, 20 yaşındaki genç stoperi Işık Kaan Arslan’a da süre vererek, onu da yoğun tempodaki rotasyona dahil etmeye hazırlanıyor.

Babel Luyindama

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu