DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074648-2,72%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, Eğitim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor
  • Haber444
  • Gündem
  • Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, Eğitim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, Eğitim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

ABONE OL
4 Temmuz 2022 14:52
Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, Eğitim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Eğitimin önemi her geçen yıl daha fazla anlaşılırken, mesleki anlamda eğitimde önem kazanıyor. İş ve meslek yaşamına bireyler için gerekli olan iş ve mesleki bilgiyi sunan, Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, nesiller boyunca kazanılmış eğitim tecrübesi, uzmanlığı ve birikimiyle eğitim sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Kaliteli ve müşteri odaklı olarak hizmetlerine devam eden sektörünün öncü kuruluşu Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, nitelikli birey ve kaliteli iş gücü felsefesiyle yetkin elemanlar yetiştirecek eğitim programlarını düzenlemeye devam ediyor.

Toplumdaki Her Bireyin Eğitime Ulaşımını Sağlamak Adına Çalışılıyor

Sektörün beklediği, nitelikli birey ve kaliteli işgücünü sağlamak adına yıllardır eğitimlerine devam eden Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, eğitimin dört duvar ile sınırlı olmadığı gerektiği prensibiyle, toplumdaki her bireyin eğitime yaygın olarak ulaşımını sağlamak adına hizmet veriyor.

İş ahlakına sahip, duyarlı, yetenekli ve güvenilir ekibiyle eğitim sektörünün öncü kuruluşu Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, kalite, teknoloji ve detaya önem vererek müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak eğitimlerine devam ediyor.

Çağı Yakalayan Gelişmiş Eğitim Olanaklarını Kursiyerlerine Sunuyor

Çağı yakalayan gelişmiş eğitim olanaklarıyla, alanında sürekli yakaladığı dinamizmi ile kaliteli ve standartlara uygun çözümleriyle ve standartları aşan eğitim hizmetleriyle Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, mesleki anlamda zorunlu hijyen eğitimleriyle, tehlikeli ve çok tehlikeli alanlarda çalışan personeller için alınması zorunlu olan mesleki eğitim belgesi eğitimleriyle, güzellik alanındaki eğitimleriyle, emlak yeterlilik belgesi eğitimleri, galeri açma belgesi eğitimleri, kuyumculuk belgesi eğitimleri, servis şoförü yeterlilik belgesi eğitimleriyle, araç yetki belgeleri danışmanlıklarıyla sektöre yön veriyor.

Yaptığı Eğitimlerle İş Ve Meslek Yaşamına Büyük Katkı Sağlıyor

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık ayrıca, girişimcilik eğitimi, yangın 3.seviye eğitici eğitimleri, arıcılık eğitimi, aile danışmanlığı eğitimi, inşaat sektörü için mesleki yeterlilik eğitimi, makine sektörü için mesleki yeterlilik eğitimi, metal sektörü için mesleki yeterlilik eğitimi, orman sektörü için mesleki yeterlilik eğitimi, kuaförlük,  berberlik ve terzilik eğitimleri, bilgisayar, yazıcı ve telefon tamir teknisyenliği eğitimleri ile iş ve meslek yaşamına da katkı sağlıyor.

Toplumun Kişisel Gelişimi Adına Birçok Kişisel Gelişim Eğitimi Veriliyor

Ayrıca Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, bir insanın gelişimi için gerekli olan kişisel gelişim eğitimlerinden olan modellik ve stilistlik eğitimlerini, oyunculuk, drama, spikerlik eğitimlerini, kişisel gelişim eğitimlerini, yöneticilik ve liderlik eğitimlerini, finans, borsa, bitcoin gibi eğitimlerini, bilgisayar, web tasarım, grafik tasarım gibi bir çok eğitimi de toplumun kişisel gelişimine katkı sağlamak adına kursiyerlerine sunuyor.

Eğitimin Yanında Danışmanlık Hizmeti de veriliyor

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık Merkezi tarafından verilen bu kadar eğitimin yanında birçok alanda verilen danışmanlık hizmetiyle de sektörün öncü kuruluşu olmaya devam ediyor. Çeşitli alanlarda verilen danışmanlık hizmetiyle de kişiler tarafından alınan eğitimler danışmanlık hizmetiyle pekiştiriliyor.

Eğitim Sektörünün En Düşük Ücretlerini Kursiyerlerine Sunuyor

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık, her inşanın eğitim alma hakkına sahip olduğuna inandığından her bireyin eğitim alabilmesi adına eğitim sektöründeki en düşük ücretleri kursiyerlerine sunuyor. Fazla ödemenin olmadığı, sürprizlerin yaşanmadığı, taahhütün olmadığı bir ücret sistemi politikasıyla kursiyerlerin kafasında herhangi bir soruya yer bırakmıyor. Kursiyerlere ise sadece almak istediği eğitimi almak kalıyor.

Eğitimler Hakkında Bilgi Almak Bir Tık Kadar Yakın

Gelişim Test Eğitim ve Danışmanlık merkezine ulaşmak için https://www.gelisimtest.com/ internet sitesi adresine girerek, kuruluş hakkındaki bilgilere, kuruluş tarafından verilen eğitimlere, ücret politikasına ve diğer birçok konuda bilgiye ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.