DOLAR 32,5574 0.21%
EURO 34,7774 -0.09%
ALTIN 2.487,251,03
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Etem – Menarini’den Avrupa’ya Transfer

İbrahim Etem – Menarini’den Avrupa’ya Transfer

ABONE OL
4 Kasım 2020 14:44
İbrahim Etem – Menarini’den Avrupa’ya Transfer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

140 ülkede faaliyet gösteren Menarini İlaç’ın genel merkezine Terapötik Alan Müdürü olarak atandığı için duyduğu heyecanı dile getiren Alper Toprak, “İbrahim Etem – Menarini olarak Türkiye’de yürüttüğümüz başarılı çalışmalar sayesinde bu sorumluluğa layık olmak benim için oldukça mutluluk verici. Pazarlama Müdürü olarak görev yaptığım süre boyunca başarılı stratejileri hayata geçirmemize yardımcı olan ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de sorumluluğumun arttığı bilinciyle Türkiye’de gösterdiğim özverili çalışmaya yeni görevimde devam ettireceğim.” dedi.

İlaç endüstrisindeki kariyerine 2005 yılında ürün tanıtım temsilcisi olarak başlayan Alper Toprak’ın 2008 yılı itibariyle ürün müdürlüğü kariyeri başladı. İbrahim Etem – Menarini ailesine 2012 yılında ürün müdürü olarak katılan, 2017 yılı itibariyle de pazarlama müdürlüğüne atanan Alper Toprak, bu süreçte Yeditepe Üniversitesi’ndeki MBA programını başarıyla tamamladı.

Alper Toprak bu atama ile Eylül ayından itibaren Menarini İlaç Terapötik Alan Müdürü pozisyonunu üstlenmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.