DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,391,46
BITCOIN 22898213,11%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meigder’e gazetecilerin ziyaretleri sürüyor

Meigder’e gazetecilerin ziyaretleri sürüyor

ABONE OL
27 Ekim 2021 21:40
Meigder’e gazetecilerin ziyaretleri sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Basın Birliği Mersin Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Anadolu Basın Birliği Mersin Şubesi genel kurulunun ardından oluşan yeni yönetim, ilk ziyaretini MEİGDER’e yaptı. Yeni seçilen Başkan Levent Er ile birlikte Başkan Yardımcıları Ahmet Söyler, Feyyaz Yıldız ve muhasip Ali Çelikbaş’ın katıldığı ziyarette konuklarını ağırlayan Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Vahap Şehitoğlu ve MEİGDER yönetim kurulu üyeleri hoş bir sohbet gerçekleştirdiler.

Daha çok gazetecilerin yaşadığı sorunların ve ekonomik koşulların tartışıldığı ziyarette konuşan Anadolu Basın Birliği Mersin Şubesi Başkanı Levent Er, kısa sürede başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’nin gazetecilik anlamında önemli bir açığı kapattığını belirterek, MEİGDER’in daha da güçlenmesi için kendilerine düşen görevin fazlasını yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ise yeni seçilen Anadolu Basın Birliği Mersin Şubesi yönetimini ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını dile getirerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Şehitoğlu, gazetecilerin bağımsız, ilkeli ve dürüst yayıncılık yapması adına MEİGDER olarak dev bir adım attıklarının altını çizerek, “Yolumuzdan şaşmadan emin adımlarla her geçen gün daha da güçlenerek ilerliyoruz. Diğer derneklerle de irtibatımızı koparmadan gerçek gazetecilerin sorunlarını çözmek için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.