DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: İstanbulda Yeditepe Huzur denetimi yapıldı
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika: İstanbulda Yeditepe Huzur denetimi yapıldı

Son dakika: İstanbulda Yeditepe Huzur denetimi yapıldı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Son dakika: İstanbulda Yeditepe Huzur denetimi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih’te gerçekleşen “Yeditepe Huzur” denetimleri saat 19.00’da başladı. Denetimlerde; Fatih İlçe Emniyet ekipleri, Bilgi teknolojileri ve haberleşme ekipleri, Asayiş ekipleri, Trafik Denetleme ekipleri, Narkotik ekipleri, Özel Harekat ekipleri ve helikopter destek ekiplerinin yanı sıra narkotik detektör köpeği de görev aldı.

Denetimler kapsamında şüpheli araçlar durdurularak aranırken, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi. Asayiş denetimleri, saat 21.00’a kadar sürdü.

BOĞAZ’DA TEKNELERE YÖNELİK ‘YEDİTEPE HUZUR’ DENETİMİ

İstanbul genelinde düzenlenen ‘Yeditepe Huzur’ denetimleri kapsamında deniz polisi de Boğaz’daki tekne ve vapurları kontrolden geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, tüm ilçelerde ‘Yeditepe Huzur’ denetimleri gerçekleştiriliyor. Denetimler kapsamında deniz polisi de denize açılarak vapur ve tekneleri denetimden geçirdi. Polis vapur ve teknelerde evrak kontrolü yaparken, bazı yolcu ve personeli Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolünden geçirdi.

İdris TİFTİKC- Ahmet YEŞİLMEN- Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL (DHA)  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.