DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şebo: Sahnenin Yıldızı

Şebo: Sahnenin Yıldızı

ABONE OL
26 Mart 2024 14:06
Şebo: Sahnenin Yıldızı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özverili Köpeğin Tiyatro Serüveni

‘Şebo’nun sahne macerası, bir yıl önce yağmurlu bir günde Dinçer Yılmaz Sigalı ile karşılaşmasıyla başladı. Sigalı’nın evine götürdüğü ‘Şebo’, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı’nın dikkatini çekti.

‘Candy’nin Köpeği ‘Şebo’

‘Fareler ve İnsanlar’ oyunundaki ‘Dolores’ rolü için yeni bir köpek aranırken, ‘Şebo’ provalara katıldı ve rolü aldı. Sezon boyunca ‘Candy’nin köpeği olarak sahne alan ‘Şebo’, tiyatroseverlerin favorilerinden biri haline geldi.

Gelecek Sezonda da Sahne Alacak

Aydın Sigalı, ‘Şebo’nun seyircilerden daha fazla ilgi gördüğünü belirterek, gelecek sezon da sahnede olacağını açıkladı. ‘Şebo’, başarılı performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran bir oyuncu haline geldi.

Sokaktaki Dostlarımızı Sahiplenmeye Davet

Sigalı, ‘Fareler ve İnsanlar’ oyununda sokaktan bulunan köpekleri sahiplendiklerini belirterek, insanlara sokaktaki hayvanlara sahip çıkma çağrısında bulundu. ‘Şebo’, sokağa terk edilmiş bir can dostu olarak sahne hayatına devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.