Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada takımının performansını değerlendirdi. İlk yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını belirten Buruk, maçın genelinde zorlanmalarına rağmen galibiyeti elde ettiklerini ifade etti. Berkan’ın attığı golü övdü ve takımının karakterli oyunculara sahip olduğunu vurguladı.
Tecrübeli teknik adam, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un gelecek dönemde devam etmeyeceğinin hatırlatılması üzerine, gelecek sezon veya seçimle ilgili konuşmadıklarını belirtti. Buruk, takımın sadece şampiyonluğa odaklandığını ve Erden Bey ile henüz bir görüşme yapmadıklarını dile getirdi.
37. haftada Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyle ilgili konuşan Buruk, beraberliğin şampiyonluğu getireceğini ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. 6 puanlık avantajla lider olduklarını vurgulayan Buruk, derbiyi kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Geçen sezon aldıkları galibiyeti hatırlatan Buruk, bu sefer de derbiyi kazanmak istediklerini ifade etti.
Okan Buruk, takımındaki oyuncuların performansından memnun olduğunu ve karakterli bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek, yeni sezon için kadronun korunmasını istedi. Barış, Kerem ve Berkan gibi genç oyuncuların çalışkanlıklarını övdü ve takımın başarısında önemli roller üstlendiklerini belirtti.
Buruk, Berkan Kutlu’nun performansını örnek göstererek, oyuncularının emeklerinin karşılığını aldıklarını ve birlikte mutlu bir ortamda çalıştıklarını ifade etti. Galatasaray’ın hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda maçlara odaklandıklarını vurgulayan Buruk, takımının gücüne inandığını ve Fenerbahçe derbisini kazanarak şampiyon olmayı amaçladıklarını belirtti.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]