Süper Lig’de sezonun son haftası bugün tamamlanıyor ve şampiyonluk ile küme düşen takımlar netleşiyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin etkilerinin hala devam ettiğini hatırlatarak, “Asrın felaketinin yaraları henüz sarılmadı, Türk futbolunun strese girmemesi için bu yıl takımların küme düşmesin” çağrısında bulundu.
Bahçeli, daha önce “gönül verdiğini” ifade ettiği Fatih Karagümrük’ün küme düşmesine karşı çıktı. Karagümrük’ün Süper Lig’de kalması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, takımı “futbolun gümrüğü” olarak nitelendirdi.
Öte yandan, Süper Lig’de son hafta maçları öncesinde Pendikspor, Fatih Karagümrük ve İstanbulspor’un küme düşmesi kesinleşti. Bir alt lige düşecek son takım ise pazar akşamı oynanacak maçlarla belli olacak.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]