Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Maç sonrası yapılan açıklamalarda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıda takımın yavaş oynadığını ve “uyuduk” dediğini belirtti. İkinci yarıda oyuncularının gol atmayı hissettiği dakikalarda oyunun değiştiğini vurgulayan Buruk, rakibin 10 kişi kalmasının maçı kolaylaştırdığını ifade etti. Özgüvenlerinin arttığını söyleyen Buruk, oyuncularını tebrik ederken Alanyaspor’a başarılar diledi.
Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu’nun devre arasında alınmasıyla ilgili olarak, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve her oyuncuyu kullanacaklarını belirtti. Kerem’in değerli bir oyuncu olduğunu söyleyen Buruk, takımın kenetlenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, şampiyonluk hedeflediklerini ve zorlu maçlara odaklandıklarını dile getirdi.
Galatasaray Teknik Direktörü, hakemler konusunda herhangi bir problem yaşamadıklarını belirtirken, yabancı hakem uygulamasının federasyonun kararı olduğunu söyledi. Türk hakemlerine verilmesi gereken değere vurgu yapan Buruk, objektif bir bakış açısının önemine değindi. Ayrıca, oyuncu değişikliklerinin maçın gidişatını değiştirdiğini ve planlarının istedikleri gibi işlediğini ifade etti.
Galatasaray, Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Teknik Direktör Okan Buruk, takımının performansından memnun olduğunu belirtirken, önlerindeki zorlu maçlara odaklandıklarını ve şampiyonluk için kenetlendiklerini söyledi.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]