SON GELİŞME
--:--:--

İş dünyasının Oscar ödüllerinde 2025 sonuçları açıklandı

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İş dünyasının Oscar ödüllerinde 2025 sonuçları açıklandı

Altıncı Stevie MENA Ödülleri’nin 2025 sonuçları açıklandı. 18 ülkeden bin 100’ü aşkın kurum ve şirketin aday olduğu programda, Türk tekstil perakendesi şirketi de kazananlar arasındaki yerini aldı. Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülleri’ne layık görülen kurumlara ödülleri, 22 Şubat’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde düzenlenecek galada takdim edilecek.

 

İSTANBUL İnovasyonun mihenk taşı haline geldiği yoğun rekabet ortamındaki yenilikçi şirketler, iş dünyasının parlayan yıldızlarına dönüşüyor. 2002’den bu yana gerçekleştirilen Stevie İş Ödülleri kapsamında Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da (MENA) iş dünyasındaki inovasyonu desteklemek amacıyla düzenlenen Stevie MENA’nın 2025 sonuçları açıklandı. Ras Al Khaimah (RAK) Ticaret ve Sanayi Odası’nın sponsorluğunda düzenlenen programa bu yıl da Türkiye, İran, Ürdün, Kuveyt, Suudi Arabistan gibi toplam 18 ülkeden aday başvurdu. Farklı alanlarda görev yapan 150’den fazla jüri üyesi tarafından değerlendiren bin 100’ü aşkın aday arasından kazananlara Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülleri, 22 Şubat’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde düzenlenecek galada takdim edilecek.

“İnovasyon temsilcilerinin başarılarını takdir etmekten mutluluk duyuyoruz”

 

Stevie Ödülleri Başkanı Maggie Miller, konuya dair düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Ortadoğu ve Kuzey Afrika Stevie Ödülleri’nin 2025 edisyonunda MENA bölgesindeki bu kadar çeşitli bir organizasyon grubunun başarılarını takdir etmekten mutluluk duyuyoruz. 22 Şubat’ta Ras Al Khaimah’da düzenleyeceğimiz gala etkinliğimizde Stevie kazananlarını kutlamayı dört gözle bekliyoruz. Bu yıl alınan adaylıkların kalitesi olağanüstüydü. Programımız her yıl büyüyerek MENA bölgesindeki inovasyon potansiyelini ortaya koyuyor.”

 

Türkiye’deki perakende şirketi de ödül aldı

 

Programa aday olan kurumlar, bu yıl müşteri hizmetleri, insan kaynakları, canlı ve sanal etkinlikler, yönetim, sosyal medya, teknoloji, düşünce liderliği gibi birçok alandaki çalışma ve uygulamalarıyla değerlendirildi. Birleşik Arap Emirlikleri’nde birden fazla ödül kazananlar arasında Abu Dhabi Kalkınma Fonu (ADFD) ve Al Dhafrah Belediyesi gibi kurumlar yer aldı. Bahreyn’den ise ACTION LABS CONSULTANCY birden fazla ödülün sahibi oldu. Türkiye’den de yoğun katılım gösteren adaylar arasında öncü tekstil perakendesi şirketlerinden Ebebek Mağazacılık ödül aldı. Ayrıca, Suudi Arabistan’dan İnsan, Yetimhane ve Annelerinin Bakımı Hayırsever Derneği; İran’dan Ooredoo Grubu ve Mobil İletişim Merkezi gibi kurumlar ödüle layık görüldü.

Benzer Haberler
Huawei, Yapay Zekâ Çağında Yeni Büyümeyi Desteklemek için Yeni Nesil Optik Ağ Ürünlerini ve Çözümlerini Piyasaya Sürüyor
Huawei, Yapay Zekâ Çağında Yeni Büyümeyi Desteklemek için Yeni Nesil Optik Ağ Ürünlerini ve Çözümlerini Piyasaya Sürüyor
SAVAŞ AYDEMİR FAIRMONT QUASAR İSTANBUL’UN YENİ EXECUTIVE ŞEF’İ OLDU
SAVAŞ AYDEMİR FAIRMONT QUASAR İSTANBUL’UN YENİ EXECUTIVE ŞEF’İ OLDU
Huawei Yeni Nesil OceanStor Dorado Converged All-Flash Storage, Enterprise StrategyGroup Teknik Doğrulamasından Geçti
Huawei Yeni Nesil OceanStor Dorado Converged All-Flash Storage, Enterprise StrategyGroup Teknik Doğrulamasından Geçti
Huawei, Hizmet Deneyimini İyileştirmek için Yapay Zekâ Merkezli Tamamen Optik Hedef Ağı Kurmayı Öneriyor
Huawei, Hizmet Deneyimini İyileştirmek için Yapay Zekâ Merkezli Tamamen Optik Hedef Ağı Kurmayı Öneriyor
Samsun’dan Dijital Zirveye: GİZOVA Perakendede Ezber Bozuyor
Samsun’dan Dijital Zirveye: GİZOVA Perakendede Ezber Bozuyor
Bel fıtığında tedavi yöntemi kişiye özel olmalı
Bel fıtığında tedavi yöntemi kişiye özel olmalı
Türkiye 'de Haberin Doğru Adresi
HABER 444 - Güncel Haberler

Rekalm & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları HABER444 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması