DOLAR 32,4508 0.06%
EURO 34,7379 -0.21%
ALTIN 2.421,13-0,56
BITCOIN 20572952,08%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barcelona eski başkanı Bartomeu gözaltına alındı

Barcelona eski başkanı Bartomeu gözaltına alındı

ABONE OL
1 Mart 2021 20:45
Barcelona eski başkanı Bartomeu gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanyol basınında yer alan habere göre eski Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Barçagate operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Geçen yıl başlayan sancılı sürecin ardından Bartomeu, her ne kadar istifa etmeyeceğini söylese de ekim ayında istifa etmek zorunda kalmıştı.

Yolsuzluk söylentileri nedeniyle ve Messi krizinden ötürü yıpranan Bartomeu, şimdi de Barçagate davasındaki iddialarla karşı karşıya. Basın, yaşananları “Barçagate” ismiyle takipçilerine aktarıyor. Bartomeu, kulüpteki bazı isimlerin ve önde futbolcuların saygınlığını sarsmak için, sosyal medya hesaplarına para ödediği gerekçesiyle suçlanıyor.

Barcelona’da başkanlık seçimi bu pazar günü yapılacak.

BARÇAGATE NEDİR?

Hürriyet Spor Arena’da yer alan habere göre, 2017’de Katalan basınında çıkan haberlerde Bartomeu ve beraberindeki bazı yöneticilerin, bir şirket kurup sosyal medyadan iyi performans göstermeyen, sözleşme yenileme görüşmelerinde kulübün isteklerine uymayan futbolcularla ilgili kara propaganda yaptırmak için kulübün kaynaklarını kullandıkları ortaya çıkarılmıştı.

Lionel Messi, Gerard Pique ve diğer yıldız oyuncular aleyhine de yapılan bu kara propaganda sonucu takım içinde huzursuzluk çıkmıştı. Bu sosyal medya paylaşımları yalnızca futbolculara değil ailelerine de yapılan kötü yorumları içeriyordu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.