DOLAR 32,3860 -0.12%
EURO 34,7535 -0.16%
ALTIN 2.407,79-1,10
BITCOIN %
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adaletli, El Ele Bir Dünya İçin

Adaletli, El Ele Bir Dünya İçin

ABONE OL
29 Haziran 2021 17:31
Adaletli, El Ele Bir Dünya İçin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışmaları kapsamında yeryüzündeki her noktada var olan sıkıntılara derman bulmak, kimsenin açlıktan ölmemesi için çabalamak, tüm sıkıntılara bir ferahlık getirmek adına çalışanları ile beraber tamamen gönüllü çalışan Paylaşma Vakti Derneği 2020 yılında kurulmuştur. Kurulumundan bu yana da izlediği çizgileri her daim dinimizin öğretileri, hadis-i şeriflerden alan dernek, bizlerin yardımlarını olduğu gibi, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadırlar.

Her noktada olan sıkıntıları, doğal afetleri, yangınları, açlığı, susuzluğu tespit edip oraya ulaşmayı hedeflemenin yanında bizim de desteklerimizde insanları mutlu etmeyi uman dernek aslında temelde bir iyilik tohumu taşımakta ve bunu dünyanın her bir yanına ekmektedir. Kardeşlerimizin yaşam kalitelerini arttırmak adına yapılan tüm çalışmalarda titizlikle yer alan dernek, yardımları teslim ederken de oldukça disiplinli bir çalışma yürütmektedir.

Dünya Üzerinde Mutlu Çocuklar Olsun Diye

Özellikle yoksulluk sınırının oldukça yüksek olduğu Afrikada kurban bayramlarında, yapılan kurban bağışı ile kurban dağıtımı yaparak birilerinin yaralarını saran dernek, bizler adına bu işlemleri yürütmenin yanı sıra, su kuyuları, temel ihtiyaçlar için de çabalamaktadır. Gelen yardımlarla tüm bunlara ek atmaya çalışırken sıkıntısız bir şekilde de sizlere yardımlarınızın ulaştığını göstermektedirler.

Bu konuda yapılan tüm yardımların, yapılan tüm etkinliklerin listesini belirten, sizlere yardımlarınızın, kurbanlarınızın kimlere, nasıl umut olduğunu aktarmaktadır. Bu sayede güven kazanan dernek, daha çok yardım eliyle daha çok yaraya merhem olmayı da hedeflemektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.