DOLAR 32,5143 0.08%
EURO 34,8940 -0.24%
ALTIN 2.455,300,80
BITCOIN 20881640,60%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulk sms

Bulk sms

ABONE OL
4 Ocak 2021 18:14
Bulk sms
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulk sms aslında halk dilinde hepimizin daha önce çok kez duyduğu toplu mesaj uygulamasıdır. Bulk yani toplu mesaj gönderimleri hem şahısların hem de firmaların seçmiş olduğu bir yöntemdir. Hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde istemiş olduğunuz kadar kişiye aynı anda tek bir mesaj gönderimi yapabilirsiniz.

Toplu sms gönderimlerinde çoğu kez şahıslar tarafından bireysel olarak işlem yapılmaktadır. Kişiler telefon listelerinde yer alan tüm sevdiklerini kapsayan toplu mesaj gönderimi yapmaktadırlar. Bunu genellikle bayramlarda, yeni yıl kutlamalarında ve özel günlerde tercih etmektedirler. Böylece hem daha az maliyetli hem de hiçbir kimseyi atlamadan toplu sms gönderimi yapabilirsiniz.

Uipapp İle Toplu Sms

Uipapp ülkemizde aktif olarak tercih edilen toplu sms sistemlerinden birisidir. Sunmuş olduğu kaliteli ve güvenilir hizmet sayesinde hem firmaların hem de şahısların toplu mesaj ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır.

Uipapp sitesi üzerinden toplu sms atabilmek için öncelikle siteye üye olmanız gerekmektedir. Bu üyelik işlemleri ve aboneliklerin tamamı ücretsiz olarak yapılmaktadır. Sisteme üye olduğunuzda toplu sms uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Her zaman en uygun birim fiyatlar sizler için hazırlanmaktadır. Hem yurtiçi hem de yurtdışı mesajlarınız için en uygun birim fiyatlar üzerinden tüm toplu sms gönderimlerinizi yapabilirsiniz.

Uipapp aracılığı ile sadece göndermiş olduğunuz mesaj sayısı kadar bir ücretlendirmeye tabi olursunuz. Operatörlerin sizlere sunmuş olduğu kısıtlı mesaj kotalarını kullanmak sizlere yetmiyorsa Uipapp’ı tercih edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.