DOLAR 32,4973 -0.01%
EURO 34,8607 -0.38%
ALTIN 2.451,190,63
BITCOIN 20873100,76%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adem Ljajic: Para değil aşk adamı, yedek değil rol adamı, asist…
  • Haber444
  • Gündem
  • Adem Ljajic: Para değil aşk adamı, yedek değil rol adamı, asist…

Adem Ljajic: Para değil aşk adamı, yedek değil rol adamı, asist…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Adem Ljajic: Para değil aşk adamı, yedek değil rol adamı, asist…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Beşiktaş’ın Göztepe karşısındaki kritik geri dönüşünün mimarı beraberlik golünü atan Adem Ljajic oldu. Ljajic, bir önceki maçta da gol atmış fakat golü VAR’a takılarak iptal edilmişti. Buna rağmen takım, Ljajic’in golüne öyle bir tepki vermişti ki, izleyenler “Ljajic geri dönüyor, takım da ona destek veriyor” demişti.

Aradan çok geçmeden Ljajic, nizami bir gol daha atarak gerçekten takımı etrafında topladı. Hem de oldukça kritik bir goldü. Göztepe karşısında beraberliği getiren bu gol, Ljajic’in 219 gün sonra attığı gol olarak da kayıtlara geçti.

1 seneyi aşkın zamandır ortalarda olmayan Ljajic, attığı golün ardından kartal sevinci ve takım arkadaşlarıyla kenetlenmesiyle dikkat çekti.

Paylaş

Ljajic’in bu toparlanmasında elbette takımdaki arkadaşlık ortamı, Sergen Yalçın etkisi ve taraftarsız tribünlerin baskıyı azaltması da var. Ancak bir diğer iddia ise yine özel hayatına dair.

Ljajic’in bu kadar moralsiz ve bitik olmasında eski aşkı Sofija Milosevic ile yaşadığı çalkantılı aşk ve ihanet iddiaları rol oynamıştı. Toparlanma hikayesinde de yine bir kadın rol alıyor: Zubejda Buba Bebkovic. Yani Adem’in yeni ilişkisi. Ljajic, tam bir aşk adamı gibi görünüyor.

https://www.instagram.com/p/CKG1XoMnGUh/

Paylaş

Uzun süredir yedek bekleyen ve Sergen Yalçın tarafından yeri geldiğinde basın önünde sertçe eleştirilen Ljajic, artık Sergen Hoca için iyi bir hamle oyuncusu gibi görünüyor. Son maçlarda yavaş yavaş süre almaya başlayan Sırp oyuncu, önceki maçtaki sayılmayan golü, Göztepe karşısındaki beraberlik golü ve sorumluluk alan oyun yapısıyla eskiye dönüş sinyalleri veriyor.

Bir süre daha direkt 11 oyuncusu olmasa da kritik anlarda süre alacağı neredeyse kesin. Kısacası o artık yedek değil, rol adamı.

Paylaş

Ve Ljajic bir ofansif orta saha oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde attığı gol sayısı, yaptığı asist sayısından fazla. 322 maça çıkan Ljajic 72 asist yaparken 81 gole imza attı. Beşiktaş formasıyla ise 69 maçta 17 gol 21 asisti var. O bir gol adamı…

posta.com.tr / Turcel Orman

https://www.instagram.com/p/CKdOkwEH7dU/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.