DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055031-1,31%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanya Livaneli Otelleri

Alanya Livaneli Otelleri

ABONE OL
11 Haziran 2021 12:34
Alanya Livaneli Otelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Livaneli Otelleri Livaneli ailesi tarafından 2001 yılında başarıyla kurulmuş ve günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Alanya otelleri arasında kendini ön plana çıkarmış olan firma aileler için oldukça tercih edilen bir seçenek haline gelmiştir. Bugüne kadar sayısız şekilde hizmet vermiş olan firma memnun müşterilere de sahip olmayı başarmıştır. Alanya ucuz otel arayışındaysanız her kesime uygun oda fiyatları ile tatilcileri oldukça sevindiriyor.

Sizlerin kusursuz bir şekilde tatil yapmasını önemseyen firma her geçen gün tesislerini daha iyi yapmaya çaba sarf ediyor. Otelin bu kadar çok tercih edilmesindeki en büyük etken ise konumundan kaynaklıdır. Kleopatra plajı Alanya da oldukça önemli bir konumdur. Bu konuma da fazlasıyla yakın olan Livaneli Otel size mükemmel bir deneyim kazandırır. Aynı zamanda zamandan da kazandırır ki gitmek istediğiniz birçok lokasyona kolayca erişim sağlarsınız.

Livaneli Sun Otel

Alanya ucuz oteller skalasında yer alan Livaneli Otelleri sizlere Sun Otel konsepti ile mükemmel bir tatil keyfi sunuyor. Otel Alanya’nın en işlek caddesinde yer almaktadır. Özellikle de Alanya’nın tarihi simgesi olan Alanya Kalesine, yaz aylarındaki güzelliği ile ön plana çıkan Alanya Çarşısına ve Alanya iskelesine yakınlığı ile ön plandadır. Bünyesinde yer alan otellerinden biri Alanya merkezde olup kendine ait plajı vardır. Bu sayede müşteriler bu plajdan ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor. Oldukça geniş alternatifleri bulunduran firma sizlere her konuda en iyi şekilde hizmet veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.