DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydınlatma sektörünün tarihsel değişimi

Aydınlatma sektörünün tarihsel değişimi

ABONE OL
20 Mayıs 2021 14:40
Aydınlatma sektörünün tarihsel değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydınlatma sektörü tarih içerisinde birçok değişikliğe sahne olmuştur. Elektrik enerjisinin bulunmasında önce bu alanda gaz lambası gibi otantik ürünler kullanılmaktadır. Ayrıca kandiller de özel günlere adını veren ve hem şıklığı hem de zarafeti ile dikkat çeken ürünler olmuşlardır. Elektrik enerjisinin bulunmasının ardından özellikle avizeler yıllardır varlığını korumaktadır. Her zevk ve modele göre tasarlanabilen avize modellerin evlerin odalarına göre salonların tarzlarına göre farklılık gösterebilmektedirler. Kristal ve cam malzemelerin çokça kullanıldığı avizeler günümüzde de hala sıkça tercih edilen en zarif ürünler arasında yer almaktadır.

Micro aydınlatma her zevk ve ihtiyaç için özel tasarım aydınlatma hizmeti sunar

Micro Aydınlatma kırk beş yılı aşkın tecrübesi ile her zevk ve ihtiyaca hitap eden avize başta olmak üzere aydınlatma ürünleri hizmeti sunmaktadır. Bu hizmeti sunarken dünyadaki trendlere ve değişimlere ayak uydurmakta ve en modern tasarımların sergilenmesi için çaba sarf etmektedir. Özel tasarım aydınlatma ürünleri Micro Aydınlatma’nın ürün yelpazesi içerisinde geniş yer tutmaktadır. Micro Aydınlatma sadece kendi ürünleri için değil müşterilerinin beğendiği ve hayal ettiği ürünlerin gerçeğe dönüşmesi içinde çalışmalar yürütmektedir. Profesyonel ve uzman bir kadroya sahip olan Micro Aydınlatma evler, oteller, okullar, iş yerleri, kurumsal tüm binalar için çok çeşitli ürünler sunmaktadır. Ayrıca Micro Aydınlatma şıklık kadar sağlamlığa da dikkat eden özenli bir hizmet sunmaktadır.

Kaynak: https://www.mikroaydinlatma.com/ozel-tasarimlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.