DOLAR 32,4737 -0.05%
EURO 34,8608 -0.35%
ALTIN 2.447,650,49
BITCOIN 20920590,48%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Caner Erkin için Emre Belözoğlundan hamle

Caner Erkin için Emre Belözoğlundan hamle

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Caner Erkin için Emre Belözoğlundan hamle
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında 8 Mart Pazartesi ittifak Holding Konyaspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe, galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

Sahasında bu sezon oynadığı 14 karşılaşmanın 7’sinde puan kaybeden Sarı Lacivetliler, deplasman performansı ile tarih yazmaya devam ediyor. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmadan 32 puan toplayarak bu alanda zirvede yer alıyor.

Paylaş

Fenerbahçe’de İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıkları devam ederken Trabzonspor maçı öncesinde teknik heyetin kararı doğrultusunda kadroya dahil edilmeyen Caner Erkin konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Tecrübeli futbolcu için son kararın İttifak Holding Konyaspor maçının ardından verileceği ifade edilirken sportif direktör Emre Belözoğlu, Caner Erkin konusunda resmen devreye girdi.

Paylaş

Trabzonspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında görev alamayan tecrübeli futbolcu, pazartesi günü oynanacak Konyaspor maçında da forma giyemeyecek.

Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyet arasında Konyaspor maçından sonra yapılacak toplantının ardından ise Caner Erkin’in takıma yeniden dahil olması bekleniyor.

Paylaş

Tecrübeli oyuncu, Trabzon ve Antalya karşılaşmalarında görev yapmadı, idmanlarda takımdan ayrı çalıştı. Ancak Novak’ın bekleneni verememesi nedeniyle gözler yeniden Caner’e çevrildi.

Emre Belözoğlu, yıldız futbolcunun affedilmesi için harekete geçti. Erol Bulut’un da buna sıcak baktığı ve Milli oyuncunun para cezasıyla takıma dönebileceği öğrenildi.

Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Caner Erkin bu sezon Sarı Lacivertli formayla çıktığı 23 karşılaşmada 6 asist yaparken henüz gol sevinci yaşayamadı.

fenerbhaçe erkin

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.