DOLAR 32,4827 -0.07%
EURO 34,8607 -0.47%
ALTIN 2.442,560,28
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiğköfte Lezzetleri

Çiğköfte Lezzetleri

ABONE OL
15 Ağustos 2020 12:19
Çiğköfte Lezzetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk yemek kültüründe yer alan ve ana Yemek olarak tüketildiği gibi ara öğün olarak da tüketilen farklı bir lezzet olan çiğköfte ülkemizde farklı isimler ile sizlere sunulmaktadır. 2005 yılından beri sizlere profesyonel bir şekilde çiğköfte hizmeti veren Serince çiğköfte yemek sektöründe çok uzun yıllardan beri yer alması ve sahip olduğu tecrübeyle adından söz ettirmiştir. Serince çiğköfte ülkemizin çeşitli illerinde sayısız şubesi ile sizlere hizmet vermektedir. Başta Ankara olmak üzere İstanbul, Ankara, Tokat, Sivas, Karabük, Osmaniye, Amasya, Erzincan gibi farklı illerde sayısız şubeye sahip olan firma aynı zamanda marka değerini de artırmıştır. Tüm şubelerinde standart tasarımların bulunduğu ve standart dekorasyonlar ile sizlere hizmet veren Serince çiğköfte klasik çiğköfte dışında farklı lezzetleri de sizlere sunuyor. Serince çiğköfte firması başta piramit çiğköfte, klasik çiğköfte, dürüm çiğköfte, yağlı dürüm çiğköfte, suşi çiğköfte, porsiyon çiğköfte, kiloluk çiğköfte seçenekleri ile sizlere farklı lezzetlerle hizmet vermektedir.

Suşi Çiğköfte

Sahip olduğu yeni tesislerde üretim yapan, çiğköfteyi profesyonel ve alanında uzman olan aşçılar tarafından üreten firma herhangi bir şekilde katkı maddesi veya koruyucu madde kullanmamaktadır. Tesislerinde üretmiş olduğu çiğköfteleri hijyenik koşullarda şubelerine ulaştırarak sizlere sunan firma kaliteyi ve lezzeti çok ekonomik fiyatlar ile sizlere sunuyor. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen ve tamamen doğal içeriklerin yer aldığı çiğköftelerle sağlığınızı riske atacak bir içerik yer almıyor. Türkiye genelinde yer alan şubelerimize geldiğinizde sizlere sunmuş olduğumuz farklı Çiğköfte lezzetlerini deneyebilir, suşi çiğköfte lezzetimize hayran kalabilirsiniz. Aşçılarımız tarafından özel formüller ile üretilen çiğköfte lezzetleri aynı zamanda ekonomik fiyatlar ile sizlere sunulduğu için kaliteyi ve lezzeti çok ekonomik fiyatlar iel almış oluyorsunuz. Dilerseniz firmanın vermiş olduğu bayiliği alabilir ve Serince çiğköfte bayisi de olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.