DOLAR 32,4451 -0.14%
EURO 34,7655 -0.63%
ALTIN 2.440,680,20
BITCOIN 2077304-1,21%
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CNN manşetten duyurdu! Ukrayna lideri cephede koşarak uzaklaştı…
  • Haber444
  • Gündem
  • CNN manşetten duyurdu! Ukrayna lideri cephede koşarak uzaklaştı…

CNN manşetten duyurdu! Ukrayna lideri cephede koşarak uzaklaştı…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
CNN manşetten duyurdu! Ukrayna lideri cephede koşarak uzaklaştı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Savaş için sıcak saatlerin yaşandığı sıfır noktasından dikkat çeken bir görüntü geldi. CNN International dünyayı hayrete düşüren video kaydını manşetten sundu.

Paylaş

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy’nin geçen hafta cephe hattına yaptığı ziyarette yanında olan CNN International muhabiri Matthew Chance, eşine az rastlanır görüntülerin yer aldığı özel bir habere imza attı.

Paylaş

Zelenskiy ile birlikte helikopterle cephe hattının en ön safına giden kıdemli uluslararası muhabir Chance, sıcak bir çatışmanın çıkmasından korkulan sıfır noktasındaki siperleri ekrana getirip 20. yüzyılın ilk zamanlarını hatırlatan bir manzara olduğunu söyledi.

Paylaş

Zelenskiy, muhabir Chance ve silahlı askerler Rus yanlısı ayrılıkçıların keskin nişancı ateşlerine açık bir alana geldiklerinde ise hep birlikte koşmaya başladı, bu anlar CNN kameramanı tarafından görüntülendi.

Paylaş

Ukrayna lideri CNN muhabirine koşmasını söylüyor ve tüm ekip yaklaşık 20 saniye boyunca bir kurşuna hedef olmamak için zikzak çizerek koşuyor. Matthew Chance, cephede başkanın bile güvende olmadığını söylüyor.

rusya savaş koşarak kaçtı keskin nişancı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.