DOLAR 32,4495 -0.13%
EURO 34,7452 -0.68%
ALTIN 2.438,370,10
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Camii’nde ‘toplu namaz kılma’ tartışması!
  • Haber444
  • Gündem
  • Fatih Camii’nde ‘toplu namaz kılma’ tartışması!

Fatih Camii’nde ‘toplu namaz kılma’ tartışması!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:38
Fatih Camii’nde ‘toplu namaz kılma’ tartışması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Corona virüsü salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında camilerin açık kalacağını ancak cuma ve vakit namazlarının cemaatle birlikle kılınmasına ara verildiğini açıkladı.

Açıklamanın ardından camilere bilgilendirme yazıları da asıldı ancak birçok ilde bu uygulama hiçe sayıldı.

Bunun son örneği İstanbul Fatih Camii’nde yaşandı. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan tartışma sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

SAKARYA’DA DA TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde de Diyanet’in talimatına rağmen Gazi Süleyman Paşa Cami’ne giden bir grup, öğlen namazını toplu kılmak istemişti. Cami imamının cemaate ‘Lütfen camide toplu namaz kılmayalım’ uyarısına itiraz eden vatandaşlar önce imamla tartış daha sonra da birbirilerinin üzerine yürümüştü.

İLGİLİ HABERCemaatle, ‘toplu namaz kılmayın’ uyarısında bulunan imam arasında tartışma! İLGİLİ HABERDiyanet’in tüm uyarılarına rağmen cemaatle namaz kıldılar İLGİLİ HABERDiyanet İşleri Başkanı: Cuma ve vakit namazları camilerde kılınmayacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.