DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 2077947-0,99%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Forwardie denizyolu taşımacılığında da zirveye oynuyor
  • Haber444
  • Gündem
  • Forwardie denizyolu taşımacılığında da zirveye oynuyor

Forwardie denizyolu taşımacılığında da zirveye oynuyor

ABONE OL
17 Mayıs 2021 09:27
Forwardie denizyolu taşımacılığında da zirveye oynuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Forwardie Ortadoğu Afrika ve Asya ülkeleri başta olmak üzere aynı zamanda Kuzey Amerika, Güney Amerika ve birçok Avrupa ülkelerine denizyolu taşımacılığı hizmeti veriyor. Forwardie, uluslararası lojistik hizmeti ile ülkelerin kalkınmalarına, ithalat ve ihracat hacimlerine katkı sağlıyor. Bünyesinde bulundurduğu binlerce tırlık paydaşları sayesinde Forwardie, güvenilir ve teknolojik çözümler sunuyor. Firma ayrıca karayolu taşımacılığı, proje taşımacılığı, özel yük taşımacılığı alanında da kaliteli hizmet veriyor. Uzman bir kadro ile çalışan Forwardie, taşınacak yükün konumu ve gümrük durumu ile ilgili müşterilerine hizmet veriyor. Forwardie’nin dünyanın dört bir yanında toplam 87 adet partner acentesi bulunuyor. Bu acenteler sayesinde yüklerin sorunsuz bir şekilde telim edildiğinden emin olunması sağlanıyor. Ulaşımın sağlandığı süre boyunca firma, ürünlerin güvenilir bir şekilde teslimi için durumunu canlı olarak görüntüleme hizmeti sayesinde teslim alanları rahatlık ile tanıştırıyor.

Forwardie son teknolojileri kullanıyor

Forwardie uluslararası taşımacılık sektörüne verdiği hizmetler için günümüzün son teknolojisini kullanıyor. Bu anlamda dünya üzerindeki birçok yeniliği takip eden firma, müşteri odaklı olarak hizmet veriyor.  Binlerce müşterisi tarafından memnuniyetle takip edilen Forwardie, hem yurt içinde hem de yurt dışında saygınlığını disiplin ile koruyor. Uluslararası nakliyat sektörünün bütün gerekliliklerini bünyasinde bulunduran Forwardie, rakiplerinin önüne geçiyor. Sadece Avrupa ülkelerinde değil Afrika ülkelerinde de taşımacılık hizmeti veriyor. Beri taraftan firma güler yüzlü ve profesyonel paydaşlar ile çalışıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.