DOLAR 32,5045 -0.02%
EURO 34,8239 -0.56%
ALTIN 2.437,120,06
BITCOIN 2074965-1,46%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gezer Köprülü Vinç

Gezer Köprülü Vinç

ABONE OL
16 Ağustos 2020 19:20
Gezer Köprülü Vinç
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vinç sistemleri insan gücü ile taşınması mümkün olmayan tüm ağırlıkların özel bir sistem ile kaldırılmasına ve taşınmasını sağlayan sistemlerdir. Özellikle fabrikalarda üretim aşamasında ve üretim sonunda elde edilen ürünleri kaldırmak ve taşımak için özel vinç sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.  Bu durumlarda en çok tercih edilen modellerin başında gezer köprülü vinç sistemleri gelmektedir. Bu sistem sayesinde alan ne kadar büyük olursa olsun, bir profil üzerinde kurulan ve gezici sistem sayesinde taşıma işlemleri kolaylıkla yapılmaktadır. Gezer vinç sistemleri arasında ise en kullanışlı olan sistem gezer köprülü tavan vinci olmaktadır. İşletmelerde tavan bölümüne göre özel olarak üretilen ve montajı yapılan bu sistemler sayesinde iş akışında ve üretim sürecinde büyük bir kolaylık yaşanmaktadır.

Tuğra Vinç firması olarak uzun yıllardır vinç üretimi yapıyoruz. 18 yılı aşan tecrübemiz ile bugün sektörün en önemli firmalarından birisi olarak çalışıyoruz. Hem kendi markamız için üretimler yaparken hem de başka vinç üreticisi firmalar için fason parça ve üretimler yapıyoruz. Sizlerde firmalarınız için gerekli olan tüm vinç sistemleri için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Ve burada yer alan tüm modellerimiz hakkında görüşmeler için bizleri arayabilirsiniz.

Portal Vinç

Portal vinç sistemleri gezer sistemlere çok bezer dayanıklılıkta olan ancak kullanıldığı alanda duvarlara monte edilmesine gerek kalmadan bir portal üzerine inşa edilen vinç sistemleridir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.