DOLAR 32,4595 -0.1%
EURO 34,7415 -0.68%
ALTIN 2.441,130,21
BITCOIN 2061298-0,89%
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girişim Haberleri

Girişim Haberleri

ABONE OL
22 Temmuz 2020 22:46
Girişim Haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yüzyılda girişim haberleri gündemin çok büyük bir bölümünü kapsamaktadır. Çünkü teknoloji geçmiş yüzyıllarla karşılaştırıldığında kısa sürede çok büyük sıçramalar göstermektedir. Bundan ötürü girişim yeni dünya için çok önemlidir. Ülkemizde son yıllarda ise girişimin yanında startup haberleri de ön plana çıkmaktadır. Kelime anlamı olarak girişime eş değer bir kelime olsa da mantığına bakıldığında daha çok kısa vade de teknoloji destekli ve geniş kitlelere hitap eden işler yapmaktır. Zaten gelişen dünya teknoloji olmadan bir girişim imkanını olmayacağını göstermektedir. En manuel işlerin bir kısmında bile teknoloji devreye girmektedir.

Girişim Haberlerinin Önemi

Girişim dünya da ve ülkemizde bu kadar önem arz ettiği için bunu yakından takip etmek gerekir. Ancak startupları takip etmek için bazen girişim sözlüğü kullanmak gerekebilir. Bir işe başlamadan önce kesinlikle yapılması gereken şey o iş hakkında en ince ayrıntısına kadar her şeyi öğrenmektir. Bunun içinde gerekirse bilmediğiniz yerlerde sözlüklere başvurmak gerekebilir. Girişimcilik de başarının iki temel anahtarı vardır bilmediğini öğrenmeye çalışmak ve pes etmeden çalışmada devam etmektir. Bu iki anahtar her türlü kapının kilidi açmaya yeterlidir.

Girişim Haber sitesi olarak girişimciler için en faydalı içerikleri sunuyoruz. En yeni ve güncel girişim haberlerini, proje ve etkinlikleri web sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Yine girişimcilik, inovasyon ve iş fikirleri alanında tüm içeriklere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.