DOLAR 32,4653 -0.09%
EURO 34,7081 -0.79%
ALTIN 2.434,42-0,06
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmece Mobil Uygulaması Çiftiçileri Büyük Bir Yükten Kurtarıyor
  • Haber444
  • Gündem
  • İmece Mobil Uygulaması Çiftiçileri Büyük Bir Yükten Kurtarıyor

İmece Mobil Uygulaması Çiftiçileri Büyük Bir Yükten Kurtarıyor

ABONE OL
12 Haziran 2021 10:34
İmece Mobil Uygulaması Çiftiçileri Büyük Bir Yükten Kurtarıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçilik faaliyetleri ile ilişkili bilgilerin dijital platformlarda paylaşılması ve düzenlenmesi ile ilgili olarak dijital tarım faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen İmece Mobil uygulaması ülkemizde faaliyet gösteren çiftçiler ve hayvancılık sektörü mensupları başta olmak üzere yüz binlerce kişi tarafından tercih ediliyor. O anlamda İmece Mobil uygulamasını Google Play Store’dan ve Apple Store üzerinden indirmek mümkün oluyor. Türkiye İş Bankası’nın da desteğini alarak hayata geçirilen mobil uygulaması haldeki fiyatları ben takibi çiftçilerin gelir giderlerini takip edebilmeleri ve bulundukları bölgelerle ilgili hassas tarım kapsamında hassas hava durumu ölçümlerinin kendileri ile paylaşılması gibi birçok hizmeti de sunuyor.

İmece Mobil uygulamasında uzmana sor kısmı neyi ifade ediyor?

İmece Mobil uygulamasında uzmana sor bölümü çiftçilerin herhangi bir sorun veya tarımsal faaliyetleri ile ilgili akıllarına takılan bir soru ile ilgili olarak uzman bireylerle direkt temasa geçmesini ifade ediyor. Ayrıca bu uygulamanın hayata geçirilmesi noktasında herhangi bir ücret talep edilmiyor. Bilindiği gibi birçok eğitim ya da kültürel hizmet artık internet üzerinden ve mobil cihazlar aracılığı ile veriliyor. Bu anlamda bazı alanlarda hizmet veren doktorların bile online tedavi veya online terapi yaptıkları biliniyor. Özellikle koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal hayatın kısıtlanması ile birlikte çiftçilerin de tarımsal faaliyetleri esnasında karşılarına çıkacak olan sorun ve sıkıntıları dijital platformlarda soruyor olabilmeleri onların hayatlarını son derece kolaylaştırıyor.

Kaynak: https://imecemobil.com.tr/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.