DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050440-2,18%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kosmak Hava Soğutucu Ürünleri

Kosmak Hava Soğutucu Ürünleri

ABONE OL
21 Mayıs 2021 16:00
Kosmak Hava Soğutucu Ürünleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kosmak firması 1999 yılında kurulan ve cable blowing machine sektöründe hizmet veren tecrübeli markalardan biri olarak karşımıza çıkar. Firmanın bünyesinde bulundurduğu tüm fiber optik kablo üfleme ekipmanları markanın kendi imalatı ile satışa sunulmaktadır. Sadece ekipmanlar değil aynı zamanda cihazların yan parçaları ve ihtiyaç duyulan ekipmanları da firmanın üretimine dahil olan ürünler arasında yer alır. Hava Soğutucu ürünleri de yan ekipmanlardan biridir. Genellikle sıcaklığın 20 derecenin üstüne çıktığı dönemlerde ihtiyaç duyulmaktadır. Böylece makinaların ısınması ve herhangi bir şekilde bozulması önlenmektedir. Sava soğutucu ürünleri de Kosmak firmasının üretimiyle birlikte oldukça gelişmiş ve ileri teknolojiye ait olan parçalardan oluşmaktadır. Bu bağlamda ürün pek çok taşeron firması tarafından revaç görmektedir.

Hava Soğutucuları Genel Özellikleri

Cable blowing equipment Kosmak firmasının en tecrübe sahibi olduğu alanlardan biridir. Kablo üfleme ekipmanlarının yanı sıra hava soğutucuları da sıklıkla müşteri talebine uğrar. Hava soğutucuların genel özelliklerini aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Ekipmanın boyutu 74cm * 45 cm * 52 cm olarak belirtilir.
  • Ürün ağırlığı 40 kg’dır.
  • Ekipman basınçlı havadaki nemi alma işlevine sahiptir.
  • Basınçlı hava fanı döndüren hava motorunun çalışmasını sağlar ve fan, kablo üfleme makinesine ve kanalına giden havayı soğutur.
  • Hava motoru 0.2 Metre bardak / dakika hava kullanıyor ve 6 bar üzerine kadar çalışma performansı gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: https://kosmak.com/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.