DOLAR 32,4788 -0.09%
EURO 34,8028 -0.56%
ALTIN 2.440,150,18
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mali Müşavirlik Hizmeti

Mali Müşavirlik Hizmeti

ABONE OL
17 Ağustos 2020 17:15
Mali Müşavirlik Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mali müşavirlik hizmeti sadece mali müşavir unvanını alabilmiş olan ve bu alanda yetkilendirilmiş olan kişiler tarafından verilmektedir. Mali müşavirler kurmuş oldukları mali müşavirlik bürosu ile her alan ve sektörde çalışan ve her ölçekte firma için hizmet vermektedir.

Ektin ve kaliteli bir mali müşavirlik bürosunda mali müşavirlerle birlikte muhasebeci olarak görev alan bir ekip bulunmaktadır. Çünkü muhasebe çok kapsamlı ve geniş bir iştir. Özellikle büyük çapta firmaların muhasebe işlemlerinin düzenli ve sistematik bir şekilde işleyebilmesi bir ekip çalışmasıdır.

Bir mali müşavirlik ya da muhasebe bürosu firmalar için kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Bu hizmet detaylarına bakıldığında muhasebe, vergi ve SGK uygulamaları alanında çalışmalar karşımıza çıkmaktadır. Bu alanda firmaların sahip olduğu her tür yükümlülük ve denetimler mali müşavirlerin sorumluluğundadır. Her tür sözleşme, kanuni olarak yapılması gereken tasdik işlemleri bu birimlerde yürütülmektedir. Yine en önemli hizmetlerden birisi olarak vergi danışmanlığı yapılmaktadır. Firmaların vergi dairelerine karşı olan her tür sorumlulukları mali müşavirlik büroları tarafından yönetilmektedir.

Beyanname Hizmeti

Firmaların belirli dönemlerde vergi dairelerine sunmaları gereken beyannameler bulunmaktadır. Bu beyannamelerin usulüne uygun ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması ve sunulması gerekmektedir. Aksi durum firmalar için çok büyük cezai yaptırımlar demektir. Bu çalışmalar mali müşavirlik bürolarının sunduğu hizmetlerden birisidir. Başarılı ve kaliteli mali müşavirlik bürolarına bu yetkileri verebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.