DOLAR 32,5762 0.27%
EURO 34,9921 0.04%
ALTIN 2.459,390,96
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pet Bakım Masaları Özellikleri Nelerdir?

Pet Bakım Masaları Özellikleri Nelerdir?

ABONE OL
12 Mart 2021 14:49
Pet Bakım Masaları Özellikleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Veteriner medikal malzemeleri arasında pet bakım masası da bulunuyor. Pet bakım masasında motor sistemi yer alıyor. Bu özelliği sayesinde manuel olarak ayaklanması oldukça zor olan diğer masalara göre farklılık gösterir. Kumanda sistemine sahiptir ve istenilen düzey doğrultusuna kadar ön tarafa çekilir. Alt taraf kısmı elektrostatik toz boyası ile boyalıdır.

Bu sayede veteriner mala diğer etmenlere göre çok dayanıklı olur. Bunun yanı sıra fren özelliğine sahip olur. Böylelikle hareket kabiliyeti sınırlı olur ve muayene sırasında kolaylık sunar. Kaplanmış olan deri yeri bakım sonrası çok kolay bir temizlik imkânı sunar. Aynı zamanda ahşap raf sistemlerine ve H şekline benzeyen tasmalı bir tutacağı bulunur. Doğa Medikal sitesinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Röntgen Masası

Veteriner sarf malzemeleri röntgen için kullanılabilen iki kısmı yer alır. Üst tarafta yer alan tabyalar gelen ışığın engellenmesi için tabaka ile örtülü olur. Alt kısımda yer alan tabaka ise masanın kaymasını engelleyip sabit kalması için ve hayvanın daha rahat bir halde masaya yerleştirilmesi için sünger kaplı bir yapıya sahip olur. Ağırlık kapasitesi 120 kg kadar ulaşır.

Bu masalar genellikle toz boya ile boyalıdır. Bu özelliği sayesinde oldukça kolay ve basit bir temizleme özelliğine sahip olur. Masanın kaymasını engelleyen ayaklığı ve eşyaların daha iyi bir şekilde taşınabilmesi için çekmeceler mevcut olur. Aynı zamanda oldukça uygun maliyetli bir fiyatı bulunur. Bu gibi ürünler için Doğa Medikal sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.