DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şifalı Palo Santo Tütsü

Şifalı Palo Santo Tütsü

ABONE OL
4 Temmuz 2020 10:49
Şifalı Palo Santo Tütsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Palo santo Güney Amerika bölgesinde yetişen ve sahip olduğu koku ve özellikler sayesinde özellikle tıp ve enerji alanında büyük etkileri olan mucizevi bir ağaçtır. Bu ağaç sahip olduğu etkiler nedeni ile bölgede kutsal olarak bilinmektedir. Çünkü insanların üzerinde yaratmış olduğu o güzel etki sıradan bir ağacın yapamayacağı bir etkidir.

Palo Santo’nun karşımıza en güzel çıkış hali şüphesiz ki tütsü olarak kullanılmasıdır. Özünde sahip olduğu limonumsu ve nanemsi koku sayesinde birçok enerji çalışmasında başrollerdedir.

Palo santo tütsü yandığı zaman insanın ruh halini iyileştiren, kötü enerjiden kurtaran ve ruhu temizleyen bir özelliğe sahiptir. Anti anksiyete rahatsızlıklarında kullanılan ve olumlu etkileri olan bu tütsü doğal bir ilaçtır. Kokusu solunduğu zaman direk olarak beynin koku merkezine ulaşır ve uyku bozukluğu, depresyon ve endişe durumlarına karşı olumlu bir etki yaratır.

Aynı zamanda tıp alanında grip, soğuk algınlığı, baş ağrısı, astım ve iltihaplanma gibi önemli sorunların tedavisinde de yer almaktadır.

Palosagur Online Alışveriş

Bu mucizevi ağacın ülkemizdeki tek yetkili satış noktası olarak sizlere hizmet veriyoruz. Palosagur web sayfamıza giriş yapabilir ve Palo Santo ağacından üretilmiş olan tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Ağaç tütsü, sabun ve bal mumu olarak satın alabileceğiniz bu ürünleri her alanda kullanabilirsiniz. online olarak sipariş oluşturabilir ve en kısa süre içerisinde kargo ile adreslerinize teslim alabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.