DOLAR 32,4556 -0.12%
EURO 34,7408 -0.71%
ALTIN 2.436,160,01
BITCOIN 2076537-1,08%
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silikon Hortum Modelleri

Silikon Hortum Modelleri

ABONE OL
10 Ağustos 2020 17:15
Silikon Hortum Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik olarak maliyet avantajı yaratan Silikon hortum modelleri başta ilaç ve kimya sanayi olmak üzere gıda laboratuvarlarında, sıvı dolum tesislerinde, hastanelerde oksijen makinesi kullanımlarında, içecek makinelerin kullanımında, süt sağım makinalarında, kozmetik ürünler üretim hatlarında, elektrik aydınlatma sistemlerinde yoğun olarak tercih edilmektedir. Elastik özelliği yüksek olduğu için tercih edilen eğilme ve bükülme gibi konularda herhangi bir sıkıntı yaratmayan ve yırtılmayan silikon hortum modelleri uzun kullanım ömrü ile avantaj sağlamaktadır. 230° sıcaklığa dayanıklılık gösteren ve ısıya karşı dayanımı sayesinde yalıtım malzemesi olarak kullanılan silikon hortum modelleri şeffaf özellikleri sayesinde içinden geçen akışkanın gözlenmesi içinde avantaj oluşturmaktadır. İletim kanalı, yalıtım malzemesi olmasının dışında silikon fitil, silikon conta gibi diğer malzemeler için özel işlevlere sahip olacak şekilde kullanılan silikon hortum modelleri leke tutmaz ve kirlenmez.

Kullanım ve Montaj Kolaylığı

Kullanım sırasında kolay bir şekilde montaj edilen, uzun kullanıma sahip olan hortumlar bu nedenle bütün sektörlerde yoğun olarak tercih edilmektedir. Selüloz ve kauçuk kullanarak elde edilmiş hortumlara göre kırılmayan, bükülmeyen ve verim kaybı yaşamayan Silikon hortum modelleri bu özellikleri sayesinde bütün fabrikalarda üretim tesislerinde tercih edilmektedir. Birçok avantajı bulunan silikon hortum modelleri ihtiyaçlarınızda sitemizi ziyaret edebilir ve farklı çaplarda ve uzunluklarda sizlere sunmuş olduğumuz hortum çeşitlerini satın alabilirsiniz. Ekonomik fiyatlar iel sizlere sunmuş olduğumuz hortumları aldığınızda ekonomik olarak tasarruf etmiş olursunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.