DOLAR 32,4737 -0.05%
EURO 34,8608 -0.35%
ALTIN 2.447,650,49
BITCOIN 20920590,48%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Src Belgesi Ne İşe Yarar

Src Belgesi Ne İşe Yarar

ABONE OL
14 Ağustos 2020 11:59
Src Belgesi Ne İşe Yarar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer ticari bir alanda yolcu veya yük taşımacılığı yapıyorsanız bir sürücü olarak ehliyet belgeniz ile birlikte birde Src belgesi sahibi olmalısınız. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği sonucu yurtiçi ve yurtdışı yük ve yolcu taşımacılığında ve tehlikeli madde taşımacılığında Src belgesi bulundurma zorunluluğunuz vardır.

Eğer uluslararası yolcu taşımacılığı yapıyorsanız Src 1 belgesine sahip olmalısınız. Yurtiçi yolcu taşımacılığı için Src 2 belgesi istenmektedir. Uluslararası yük taşımacılığı için Src 3 belgesi zorunlu iken yurtiçi yük taşımacılığında sizlere Src 4 belgesi sorulmaktadır. Ve tehlikeli madde taşımacılığı yapan sürücülerin Src 5 belgesine sahip olma zorunluluğu bulunmaktadır. Src belgeniz olmadan bu tür ticari faaliyetler yapan firmalara ait olan araçları kullanamazsınız.

Eğer Src belgesi nedir diye merak ediyorsanız web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan ve Src ile ilgili en gerekli ve en faydalı bilgilerden faydalanabilirsiniz. eğer sizlerde bu tür bir işte çalışmak istiyorsanız ve bunun için Src belgesi nasıl alınır diye merak ediyorsanız sitemizi inceleyebilirsiniz.

Src Kursu

Src belgesi alabilmek için bazı sınavlara girmeniz ve bunlardan başarılı sonuçlar elde etmeniz gerekmektedir. İlk olarak yapılacak olan yazılı sınavda 70 puan ve üzerinde almalısınız. Bunun için Aydın Sarı olarak sizlere hızlandırılmış bir eğitim sunuyoruz. Kursumuz sayesinde Src sınavlarında istenilen başarıyı kolayca elde edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.