DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TSC KARİYER ENSTİTÜSÜ 17 YILLIK TECRÜBESİYLE EĞİTİM VERİYOR
  • Haber444
  • Gündem
  • TSC KARİYER ENSTİTÜSÜ 17 YILLIK TECRÜBESİYLE EĞİTİM VERİYOR

TSC KARİYER ENSTİTÜSÜ 17 YILLIK TECRÜBESİYLE EĞİTİM VERİYOR

ABONE OL
16 Mayıs 2021 16:02
TSC KARİYER ENSTİTÜSÜ 17 YILLIK TECRÜBESİYLE EĞİTİM VERİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TSC Kariyer Enstitüsü 17 yıllık sektörel tecrübesi ile ülkemizin dört bir yanına eğitimler veriyor. Gıda, enerji, ilaç, yönetişim başta olmak üzere çok çeşitli yelpazede dağılan bu eğitimler bireylere ve işletmelere büyük katkılar sağlıyor. Özellikle Uluslararası standardizasyon kuruluşu ISO standartlarının eğitimlerini veren enstitü, hem üretim hem de yönetim noktasında işletmeleri gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkarmayı başarıyor. Pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak online eğitim hizmeti de sunan TSC Kariyer Enstitüsü, bu süreçte de katılımcıların her zaman yanında olmaya ve her türlü sorularına yanıt vermeye devam ediyor.

Sağlıklı topluma giden yol  güvenli gıdadan geçiyor

Sağlıklı bir toplum oluşturmak için sağlıklı gıdaların tüketilmesi gerektiğinin bilincinde olan TSC Kariyer Enstitüsü, bu farkındalığı kazanmış işletmelere de ISO 22000 eğitimleri eriyor. ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimleri, ülkemizde ve dünyada güvenilir gıda zincirinin oluşmasını sağlayan çok önemli bir standart. Özellikle gıda sektöründe istihdam edilmek isteyen bireylerin, kariyerlerine bu eğitimleri alarak büyük katkı sağladıkları biliniyor. Zaten gıda sektöründe faaliyet gösteren birçok işletme de gıda mühendisi, kimya mühendisi, su irinleri mühendisi veya bu alanlarda öğrenci mezun eden meslek yüksek okullarından personel kabul edeceği zaman özgeçmişlerinde iso 22000 eğitiminin olup olmadığına dikkat ediyor. Bu nedenle ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimleri, doğru alanda doğru istihdamın sağlanması noktasında önemli bir adımı oluşturuyor.

Kaynak: https://www.tsckariyer.com/gida-guvenligi-egitimi-iso-22000-nedir/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.