DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 2077947-0,99%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşamkent Konut Projeleri

Yaşamkent Konut Projeleri

ABONE OL
4 Ocak 2021 13:24
Yaşamkent Konut Projeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev almak yalnızca bir şey satın almak değildir. Ev almak, aile ile birlikte huzurlu bir yaşam alanı almak demektir. İnsan olmanın gerekliliklerini göz önünde bulundurarak tasarlanan Yaşamkent konut projeleri bu anlamda Ankara’nın önde gelen konut projesi olma özelliği taşıyor. Evde olmak, yaşanılan bu pandemi sürecinde herkes için farklı anlamlara geliyor olsa da, herkesin evde olduğu bu dönemde ihtiyaç ve istekleri neredeyse aynı. Sıkılıp bunaldığınızda, hava almak ve farklı aktiviteler yapmak istediğinizde 74,500 metre karelik oldukça geniş bir alana inşa edilen Yaşamkent konut projesi tüm insani ihtiyaç ve gereksinimlerinizi karşılamak üzere tasarlanmıştır. İçerisinde yer alan 2000 metrekarelik sosyal tesis alanlarında; eşiniz, aileniz, dostlarınız veya yalnız başınıza keyifli vakitler geçirebilirken kendinize ve ailenize yaptığınız bu yatırımın keyfini çıkartabilirsiniz. Evde olmak artık sizin için farklı bir anlam kazanacak. 60000 metre karelik açık alanda dilediğiniz kadar dolaşıp ruhunuzu dinlendirebilir, pandemi döneminde karşılayamadığınız sosyal ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Sanatçı kimliğinizi ön planda tutup kendinizi iyi hissedeceğiniz sanat merdivenleri, genç ve dinamik olmanın verdiği avantajlardan faydalanıp, ister enerjinizi harcayıp arkadaşlarınızla keyifli aktiviteler yapabileceğiniz veya sohbet edip ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz canlı meydan, topraktan uzak kalmak istemiyorsanız aromatik meydan, aileniz ile birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz yaşam meydanına adım atabilirsiniz. Herkes ve her şeyden uzaklaşıp sihirli dünyanıza girebileceğiniz okuma meydanı, yürürken farklı tasarımlar keşfedebileceğiniz mozaik yol, ruhunuzu dinleyip dizginleyebileceğiniz; yoga gibi ruhsal faaliyetler yapma imkanı tanıyan mistik meydan, ıhlamur ağaçlarının altında dilek dileyip hayata sarılmanın ve yaşamanın güzelliğini keşfedebileceğiniz 1001 dilek meydanı ve çocukların en çok seveceği, eğlenip aileleri ile vakit geçirebilecekleri macera adası; Yaşamkent konut projeleri kapsamında yaşam alanınızda keyif, huzur ve güvenle vakit geçirebilmeniz için oluşturuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.