DOLAR 32,4432 -0.15%
EURO 34,7956 -0.53%
ALTIN 2.449,930,58
BITCOIN 20688860,60%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yer Sivas! Gören dönüp bir daha baktı

Yer Sivas! Gören dönüp bir daha baktı

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:38
Yer Sivas! Gören dönüp bir daha baktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe merkezinde turuncu renkli yöresel kıyafetleri içinde tek sıra halinde yürüyen bir kafile dikkat çekti. Kim olduklarını bilmeyen ilçe sakinleri, bu kişileri Çinlilere benzetti.

CORONA VİRÜSÜ YAYABİLİRLER ENDİŞESİ

Birçok kişinin meraklı bakışları altında yürüyen turistler etrafı selamladı. İlçede bazı kişilerin Corona virüsü yayabilirler endişesi ve sosyal medya paylaşımları üzerine, turistlerin konakladığı otelin yetkilisi açıklama yaptı. Otel yetkilisi Serhat Güven, şunları söyledi;

*Son 2 gündür ilçemiz caddelerinde görülen Tayland vatandaşı olan turistler, işletmemizde konaklamışlardır.

*Otelimize giriş yaptıkları an itibariyle Suşehri Kaymakamlığı’na bilgi verilerek Suşehri Toplum Sağlığı merkezi ile koordineli olarak gerekli sağlık kontrolleri yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

*Fakat sosyal medya üzerinden kişilerle alakalı birçok farklı resim ve video paylaşılarak insanları tedirgin edici yorumlar yapılmaktadır. Şahıslar otelimizden ve ilçemizden ayrılmışlardır, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir.

Yapılan araştırmada Taylandlı turistlerin 1 Mart’ta Türkiye’ye giriş yaptıkları ve illeri dolaştıkları öğrenildi. DHA

İLGİLİ HABERİstanbul’da bir garip olay… Kaza sonrası büyük şaşkınlık yaşadılar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.