DOLAR 32,5996 0.11%
EURO 35,0278 0.45%
ALTIN 2.424,770,08
BITCOIN 2101459-3,40%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

500 Kişilik Hayır Lokması Döktürme

500 Kişilik Hayır Lokması Döktürme

ABONE OL
7 Kasım 2020 14:36
500 Kişilik Hayır Lokması Döktürme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herhangi bir adağı bulunan kişinin, hayır yapmak isteyen birinin, anne ya da babasının ölümü üzerine onun ruhuna hayır da bulunmak isteyen çocukların, bu amaçla helal Lokmacı farkı ile lokma hizmetinden faydalanabilmeleri mümkündür. Sizin adınıza istediğiniz herhangi bir cami çıkışında lokma dağıtma hizmetini sizlere sunabiliyoruz. İstanbul içerisindeki ilçelerde özel olarak istenen bölgelere gidilip Hayır lokması hizmetimizi sunuyoruz. Vermiş olduğunuz adrese aracımız ile gelerek lokma ustacımız aracılığı ile dağıtım işlemini gerçekleştiriyoruz. Burada sizin için en ince detay düşünülmektedir. Uzman ekip elemanlarımız hayır lokmasının dökülüp dağıtılacağı alana; çatal, tabak ve peçete gibi gerekli olacak yiyecek malzemelerini de götürmektedir.  Halka açık alanda verebileceğimiz bu hizmet; ev, işyeri, toplu alanlar için de özel olarak üretilebilmektedir.

Özel Lokma Menüsü İçinde Yer Alanlar

Hayır lokması hizmetimizden faydalandığınız da sizlere özel bir menü sunuyoruz. Burada lokma menüsü içerisinde her şeyin düşünülerek hazırlandığı bir özel paket sunulmaktadır. 500 kişi için hazırlanmasını istediğiniz bir lokma paketinin içerisinde; tabak, çatal, peçete başta olmak üzere tarçın ve hindistan cevizi baharatları, özel olarak gidilecek olan yerde sıcak bir şekilde lokmanın dağıtılmasını sağlayabilmek için 2 adet lokma ustası, burada bir hayır işinin yapıldığını simgeleyecek bir led yazı ve paket içerisinde eğer isterseniz Kur’an tilaveti ve ilahi dinletisi de bulunuyor. Oldukça uygun fiyat ile 500 kişilik Lokma döktürme kampanyasından faydalanabilmek için site içerisindeki sipariş hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.