DOLAR 32,3796 -0.32%
EURO 34,7185 -0.29%
ALTIN 2.396,99-1,05
BITCOIN 18668180,52%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

9 mahalle ve 1 köy karantinada

9 mahalle ve 1 köy karantinada

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:15
9 mahalle ve 1 köy karantinada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ermenek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Ermenek ilçesi Merkez Meydan, Çınarlısu, Orta, Taşbaşı, Değirmenlik, Susaklı, Sandıklı, Güllük ve Seyran mahalleleri ile Ardıçkaya köyü corona virüsü salgını nedeniyle bugün saat 06.00 itibarıyla karantinaya alındığı belirtildi.

”HALK PAZARLARI DA  KAPATILDI”

Valilik tarafından yapılan açıklamada ayrıca Ermenek ilçe merkezi, Kazancı ve Güneyyurt beldeleri ile köylerde kurulan halk pazarlarına da ikinci bir karara kadar geçici olarak ara verildiği duyuruldu.

”ŞEHİR DIŞINDAN GELİŞLERİ ENGELLEYEMEDİĞİMİZ İÇİN VAKA SAYISI ARTTI”

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak ilçeye şehir dışından gelişlerin engellenemediğinden dolayı vaka sayısının arttığını belirtti.

Zorlu’nun açıklamaları şu şekilde:  ”Virüs ile mücadele konusunda Ermenek Belediyesi olarak ilk günden beri en yoğun tedbirleri almamıza rağmen, şehir dışından gelişleri engelleyemediğimiz için ilçemizde vaka sayısında hızlı bir artış gözleniyor. Devletimiz güçlüdür, hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecektir. Sizlerden ricam kararlara uymanız ve dışarı çıkmamanız. İhtiyaçlarınız 7/24 giderilecektir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.