DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,280,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balayı Villaları

Balayı Villaları

Balayı villası yeni evli çiftlerin rahatsız edilmeden kalabalıktan uzak vakit geçirmek için düzenlenmiş tatil seçeneklerinden biridir.

ABONE OL
25 Temmuz 2022 12:02
Balayı Villaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balayı villası yeni evli çiftlerin rahatsız edilmeden kalabalıktan uzak vakit geçirmek için düzenlenmiş tatil seçeneklerinden biridir. Genellikle çiftlere göre dizayn edildiği için çok büyük villalar yerine daha mütevazi 2 kişilik villalar olarak yapılmıştır.

Balayı Villaları Türleri

Balayınızı yapabileceğiniz birçok tatil villanız seçenekleri bulunmaktadır. Bütçenize ve zevkinize uygun olarak istediğiniz tatil yerlerinde ve konumda balayını gerçekleştirebilirsiniz.

  • Isıtmalı havuzlu balayı villalar: Isıtmalı havuzlu villalar, balayının sadece yaz ayları ile sınırlı kalmayıp dört mevsim yılın her günü tatil yapabilme olayını sağlar. Isıtmalı havuzlar ile kışın da tıpkı yaz mevsimindeki gibi yüzebilir tatilinizin keyfini çıkabilirsiniz.
  • Muhafazakâr balayı villaları: Villanın içerisinin, havuzunun ve bahçesinin dışarıdan görülmediği korunaklı villalardır. Mahremiyeti önem gösteren çiftler tarafından tercih edilebilir.
  • Lüks balayı villaları: Konfor ve kalitenin üst düzeye taşındığı villalardır.
  • Jakuzili balayı villaları: İçerisinde jakuzinin bulunduğu balayı villalardır.

Balayı Villaları Özellikleri

Balayı için tercih edilen villalar  size kalabalıktan uzak baş başa tatil yapma olanağı sunar. Sadece bir oda içerisinde sınırlı kalmayıp bütün villa ve çevresinde özgür hareket etme imkânı vardır. Balayı villaları gözlerden uzak ve muhafazakârdır. Villalar tatil bölgelerinde bulunan eşsiz manzaralara şahitlik eder. Aynı zamanda  mimari tasarımı ve iç dizayn bakımında oldukça ilgi çekicidir.

Balayı Villaları Neler Barındırmalı

Balayı villaları çiftleri düşünülerek tasarlanmış olmalıdır. Konfor ve rahat hareket edebileceğiniz alana sahip olmalıdır İhtiyaç duyulacak her türlü eşya elinizin altında olmalıdır. Bahçesi ve kişiye özel havuzlar bulunmalıdır. Eğer villa içerisinden tatilinizi dış çevreye taşımak isterseniz villanın yakınlarında çeşitli aktiviteler yapabileceğimiz alanların ve mekânların bulunmasına dikkat edebilirsiniz.

Balayı Villaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

2 kişilik villa özelinde seçimi tatilimizi güzel geçmesi bakımından oldukça önem arz eden bir konudur. Doğru tercih edilen balayı villaları ile paha biçilemez günler yaşayabilirsiniz. Balayı yapmayı planladığınız villa tercihinde ilk olarak lokasyon seçiminde bulunması gerekir. Balayının güzel geçmesi etkileyen faktörlerden biri de villanın bulunduğu konumdur. Bu sebeple bakalım villanınız yer alacağı il sınırlarından, ülke sınırlarından tutup da tatil yerlerinde kumsal, güneş deniz barındıran temalı tatil  mi yoksa daha gözlerden uzak doğa iç içe orman temalı bir balayı mı geçirmek istediğinize karar vermektir. Tabi ki her konumda olduğu gibi bütçe de dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir. Bayalı villasının yeri ve tatili belirlendikten sonra villalar arasında zevklere  ve aranılan  özelliklere göre seçim yapılabilir.

Balayı Villaları Fiyatları Nelerdir?

Balayı villa özel havuzlu villa konumundadır. Fiyatları etkileyen birçok faktör vardır. En önemli faktör ise balayı villasının yer aldığı konumdur. Tatil bölgelerine yakın yerlerde bulunan villalar daha maliyetlidir. Balayı tatil villanızın büyüklüğü, oda sayısı, metrekaresi kısacası kapladığı alana göre de fiyat değişmektedir. Villanın türü, kendine has bulundurduğu özellikleri ve villa içerisinde bulunan eşya kalitesi ve çeşitliği de fiyatları etkilemektedir. Erken rezervasyon dönemlerinden yararlanmak da Tatil villanız özelinde fiyatlara önemli derecede etki ediyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.