DOLAR 32,5703 0.08%
EURO 34,9939 0.45%
ALTIN 2.430,550,32
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bedava Sms Onay Nedir?

Bedava Sms Onay Nedir?

SMS onaylanması, uygulamalara veya web formlara ikinci bir doğrulama biçimi eklemenin yaygın bir yoludur.

ABONE OL
8 Ekim 2022 14:26
Bedava Sms Onay Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMS onaylanması, uygulamalara veya web formlara ikinci bir doğrulama biçimi eklemenin yaygın bir yoludur. Kullanıcının telefon numarasına “987654” veya “654789” gibi tek seferlik bir kod içeren SMS mesajı göndererek, SMS mesajını aldıklarını onaylamak için kodu uygulamasına veya web formuna yazmasını isterler. Bu şekilde iki aşamalı doğrulama tamamlanır.

Bedava sms onay sitesi Fransa, Amerika ve Türkiye gibi ülkelerin telefon numaralarına bedava sms onay alabilir ve doğrulamanızı telefona ihtiyaç duymadan güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Ücretsiz bir diğer hizmet olan geçici mail adresi hizmeti veren web siteleri mevcuttur. Güvenilir sms onay siteleri için onayla adresinden bilgi alabilirsiniz.

Ücretli Sms Onay Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?

İşlevsel ekranlara sahip, kolay kullanım imkanı sunan sms onay siteleri sms onay kodunu tek tıkla almanıza olanak sağlar. Yüklediğiniz online bakiyelerle Twitter, Facebook, Tinder gibi çeşitli uygulamalara giriş yaparken, kaydolurken kendi numaranızı vermenize gerek kalmadan kullanılabilir. Dolandırma riskiyle karşı karşıya kalmamak için sanal numaralar günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir.

Mobil onay alanında tecrübeli olan hizmetler ve güvenilir siteler tercih edilmelidir. Bu sayede Gelişmiş alt yapılarla modern arayüzler ile işlemlerinizi sorunsuz şekilde, düşük rakamlara, kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Servis seçenekleri ve zengin ülke seçenekleri de kolay ödeme imkanlarını bir arada sunmakta. Ücretsiz kayıt olabileceğiniz sistemler kullanıcı dostu tasarım özelliklerine sahiptir. Kullanıma ilk başlandığı zaman da yüklemeye göre bedava sms onay hakkı da tanımaktadır.

Sms Onay Sistemi Nasıl Çalışır?

Kullanması gayet kolay olan bu sistem siteye üye olmayla başlar. Üye kaydınızı tamamladıktan sonra bakiye yüklemesi yapmalısınız. Siteye girdikten sonra onay kodu almak için, istediğiniz hizmeti seçtikten sonraki ülke seçimi yapmanızdır. Sanal numara oluşturmuş olduğunuz üyelik ana sayfanızda yer alır. Aldığınız sanal numara sizin için hazırlandıktan  sonra kullanmak istediğiniz platforma  giriş yapıp sanal numaranızı girerek tek seferlik Mobil onay koduna ulaşabilirsiniz.

Sms onay sistemi ücretli bir servistir. Alternatifler içerisinden tercih edilen platforma ve ülkeye göre farklılık gösteren bu ücretlendirme yüklenilen bakiyeden düşülerek tahsil edilir. Mobil sms onay kodunun gelmemesi halinde bakiye kişilerin hesaplarına iade edilir.

Sms Onay Hangi Platformlar İçin Tercih Edilir?

Sms onay sistemi alışveriş siteleri, sosyal ağ hesapları, dizi ya da film izleme uygulamaları, müzik dinlemek için geliştirilen uygulamalar ve iletişim için tercih edilen uygulamalar için daha fazla kullanılır. Bu sistemlerin tamamında kişisel bir hesap tercih edilerek bu kişisel hesaplarda özel bilgilere yer verilmesi sağlanır. Siteler bu özel verilerin gizliliğini sağlamak ve koruyabilmek için hesap güvenliğini sağlayabilmek adına güvenlik sistemleri kurar.

Sms onay için kişiler kendi numalarını kullanmak durumunda olmazlar. İstenen bilgilerin girilmesinin ardından sanal numaraya aktarılan kişiye özgü tek kullanımlık şifre ile belirli bir zaman içerisinde sisteme giriş yaparak sistemin güvenliğinin doğrulanması sonrasında işlem yapılabilir.  Sistemin bir benzeri de e-posta onay kodudur. Sms Onay tercihleriniz için onayla adresine göz atabilirsiniz.
Kaynak: https://onayla.com/blog/sms-onay-sitesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.