DOLAR 32,4849 -0.19%
EURO 34,9674 0.34%
ALTIN 2.434,580,49
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklar için Yaz Sezonu LC Waikiki ile Açılıyor

Çocuklar için Yaz Sezonu LC Waikiki ile Açılıyor

LC Waikiki, yaza heyecan katacak yepyeni koleksiyonuyla miniklerin plaj maceralarına ortak oluyor. Yüzme giyim ürünlerini müşterileri ile buluşturan LC Waikiki, birbirinden farklı modelleri ile yazı rengarenk karşılıyor.

ABONE OL
9 Haziran 2022 11:05
Çocuklar için Yaz Sezonu LC Waikiki ile Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LC Waikiki, bebekler ve çocuklar için hazırladığı yaz koleksiyonunda çocukların renkli dünyasını yansıtan birbirinden eğlenceli ve renkli tasarımlarında rahatlığı şıklıkla buluşturuyor.

 

Denizin ve güneşin eşlik ettiği unutulmaz yaz maceralarında çocuklara, en sevdikleri Disney kahramanları da katılıyor. Spider-man,Avengers, Mickey Mouse ve arkadaşlarının hayat bulduğu çizgiler çocuklara ilham kaynağı oluyor. Koleksiyondaki her bir parça miniklerin hayal dünyalarını ve eğlencelerini sevilen çizgi karakterlerle vurguluyor.

 

Çocuklar ve bebekler için yüzme giyim ürünleri LC Waikiki’de

Bu yazın heyecanına bebekleri de dahil eden LC Waikiki, tüm yaş grubundaki çocuklar ve bebekler için birbirinden eğlenceli desen ve renklerde yüzme giyim ürünleri sunuyor. LC Waikiki’nin esnek kumaştan fırfır detaylı,baskılı kız bebek mayoları ve yüzme giyim ürünleri miniklere renk katıyor. Erkek bebek ve çocuklar  için tasarlanan, deniz ve yaz mevsiminden ilham alınan çizimlere sahip plaj şortlarına miniklerin hayal dünyasını yansıtan eğlenceli çizgi karakterler eşlik ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.