DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,510,19
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Derya Arsal Kimdir? Nereli Ve Kaç Yaşında? Derya Arsal Biyografisi
  • Haber444
  • Gündem
  • Derya Arsal Kimdir? Nereli Ve Kaç Yaşında? Derya Arsal Biyografisi

Derya Arsal Kimdir? Nereli Ve Kaç Yaşında? Derya Arsal Biyografisi

ABONE OL
6 Ocak 2022 14:40
Derya Arsal Kimdir? Nereli Ve Kaç Yaşında? Derya Arsal Biyografisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Derya Arsal 2 Aralık 1980 Doğumludur. Tokat’ın Reşadiye İlçesinde Dünyaya Gelmiştir. İlköğretim Eğitim Hayatını Reşadiye’de, Lise Eğitim Hayatını Tokat İlinde Tamamlamıştır. Arsal , 1996 Yılında Lise Bitiminde Tanınan Bir Tekstil Markası Olan Loft Bayiliğini Alarak Mağazacılık Sektöründe Başarılı Bir İş Hayatına Başlamış Ve Yaşamına 1997-2000 Yılları Arasında Karabük’te Devam Etmiştir.
2000’li Yıllarda İse Ankara’ya Yerleşen Ve Oğlunu Büyütmek İçin İş Ve Eğitime Ara Veren Arsal, Mağazacılık Sektöründeki Çalışmalarına Bu Yıllarda Son Verdi.

Derya Arsal, Daha Sonra 2004’te Memleketi Tokat’a Dönüş Yaparak Sigortacılık Sektöründe Çalışmaya Başladı. Eş Zamanlı Olarak Eğitim Hayatını Halen Yürütmekte Olduğu Sigorta Sektörü İle İlişkilendirerek Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümünü Tamamladı Ve Sektördeki Uzmanlığını Geliştirdi. Ardından Mesleki Eğitimlerine Hız Kesmeden Devam Eden Arsal, Halen Adalet Bölümünde Eğitimine Devam Etmekte Olup Akabinde Hukuk Fakültesi’ne Hazırlanarak Hukuk Alanında Da Deneyim Kazanmayı Amaçlamaktadır.

Mesleki Hayatında Profesyonel Bir Atılım Yaptıktan Sonra İş Hayatında Gelişmeleri Yakından Takip Ederek Sektörünün Önde Gelen Misyon Ve Vizyona Sahip İşletmelerinden Biri Haline Gelen Derya Arsal Sigorta’nın Kurucusu Olan Arsal, 2022 Yılında Da Online Sigorta Hizmetlerinin Kolayca Sağlanabileceği Dijital Bir Platform Kurmaya Hazırlanmaktadır.

Sigorta Sektörünün Yanı Sıra Dijital Pek Çok Yatırımı Bulunan Derya Arsal, Trendyol Platformu Üzerinde İnfluencer Olarak Da Faaliyet Göstermektedir. Ayrıca; Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nde De Aktif Görevler Üstlenen Arsal, 2006 Yılından Bari Bağlı Bulunduğu Tokat Ticaret Ve Sanayi Odası’nda Da Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nda Da Görev Yapmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.