DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20436316,03%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dost ateşi… Karanlıkta montunu açtı, ortalık karıştı
  • Haber444
  • Gündem
  • Dost ateşi… Karanlıkta montunu açtı, ortalık karıştı

Dost ateşi… Karanlıkta montunu açtı, ortalık karıştı

ABONE OL
8 Mayıs 2020 11:54
Dost ateşi… Karanlıkta montunu açtı, ortalık karıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde 5 Mayıs Salı günü, Mehmet Ali Seyhan’ın gece karanlığında hasmı zannettiği için arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

BORCU İSTEMESİYLE BAŞLADI

İddiaya göre, Murat K. (40), bir süre önce Halil İbrahim G.’den (30) 4 bin lira borç aldı. 2 bin lirasını ödedi. Geri kalan kısmı ise ödemedi. Halil İbrahim G. de olay günü, Murat K.’yı “Gel seninle oturup, borç meselesini çözelim” diyerek, aracına çağırdı. Araca binen Murat K.’yı anneannesinin evine götürüp, arkadaşlarıyla birlikte dövdü. Murat K., evine döndü. 2 saat sonra ise Halil İbrahim G., arkadaşları Ahmet K. (43) ile Murat Takak’ı arayarak, parayı almaları için Murat K.’nın evine gönderdi.

 

İkili olumsuz yanıt alınca Murat K.’yı tabancayla ayaklarından vurdu. Evde bulunan ağabeyi İsmail A. da ikiliye tabancayla ateş açarak karşılık verdi. Silahlı kavga, mahallelinin araya girmesiyle son buldu.

HASMI SANIP ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Ahmet K. ile Murat Takak, mahalledeki başka bir sokakta Aydın İpek (21) ve Hasan A.’nın (40) aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla buluştu. Arkadaşlarına destek vermek isteyen Mehmet Ali Seyhan da aynı sokağa geldi. Ancak Aydın İpek, sokağın karanlık olması nedeniyle tanımadığı arkadaşına, montunun fermuarını açtığı sırada, kendilerine silah çekeceği düşüncesiyle ateş açtı.

YENİDEN SİLAHLAR PATLADI

Göğsünden vurulan Seyhan, kanlar içerisinde yere yığılırken Aydın İpek ile beraberindekiler kaçtı. Olayı duyup gelen Seyhan’ın başka arkadaşları ise havaya ateş açtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Seyhan, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

2 TUTUKLAMA, 3 ADLİ KONTROL

Olaydan sonra şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Ekipler tanık ifadelerinden de yola çıkarak şüphelileri saklandıkları yerde yakalayarak, gözaltına aldı. Polis, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, olayda kullanılan 3 pompalı tüfek ile 2 tabancayı ele geçirdi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Aydın İpek ve Murat Takak tutuklandı Hasan A. Ahmet K. ve Halil İbrahim G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.