DOLAR 32,3680 -0.36%
EURO 34,7149 -0.29%
ALTIN 2.390,29-1,32
BITCOIN 18670770,31%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Emniyetten ‘helikopterle ilaçlama’ paylaşımlarıyla ilgili açıklama
  • Haber444
  • Gündem
  • Emniyetten ‘helikopterle ilaçlama’ paylaşımlarıyla ilgili açıklama

Emniyetten ‘helikopterle ilaçlama’ paylaşımlarıyla ilgili açıklama

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:40
Emniyetten ‘helikopterle ilaçlama’ paylaşımlarıyla ilgili açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir’de bazı WhatsApp grupları ile sosyal medya paylaşımlarında akşam 23.30 sıralarında helikopterle havadan ilaçlama yapılacağı ve kent sakinlerinin sokağa çıkmamasının yanı sıra evlerinin camlarını kapalı tutmaları gerektiğini ifade eden paylaşımlar kısa sürede yayıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, corona virüs ile ilgili asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Emniyetin resmi sosyal medya hesapları ile Eskişehir Valiliği internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bu tarz asılsız haberleri dolaşıma sokan ve paylaşanlar hakkında gerekli yasal işlemler derhal yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu ve bunun gibi asılsız paylaşımlara itibar etmemelerini, yalnızca resmi kurumlar tarafından yapılacak açıklamaları dikkate almalarını önemle rica ederiz” denildi.

Kısa sürede yayılan ve asılsız olduğu belirtilen mesajda, “Bu akşam saat 11.30’da kimse sokakta olmamalı. Kapılar ve pençeler kapalı kalmalıdır. Koronavirüsü yok etmek için havadaki 5 helikopter sprey dezenfektanı yapacaktır. Lütfen bu bilgileri tüm kişinize yayınlayın!” ifadelerine yer verildi. DHA

İLGİLİ HABERDolandırıcıların yeni hedefi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.