DOLAR 32,2766 0.02%
EURO 34,7506 0%
ALTIN 2.402,140,09
BITCOIN 2013140-1,25%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre Akbabanın imza parası isteği Galatasaray yönetimini kızdırdı
  • Haber444
  • Gündem
  • Emre Akbabanın imza parası isteği Galatasaray yönetimini kızdırdı

Emre Akbabanın imza parası isteği Galatasaray yönetimini kızdırdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Emre Akbabanın imza parası isteği Galatasaray yönetimini kızdırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Hürriyet Spor Arena’dan Ali Naci Küçük’ün haberine göre, Emre Akbaba yeni sözleşme görüşmelerindeki talebiyle Galatasaray yönetimini hem şoke etti hem de çok kızdırdı.

Paylaş

Galatasaray Yönetimi’nin yeni kontrat yapmaya sıcak baktığı ancak taraftarların ‘kalsın mı gitsin mi?’ tartışması içinde olduğu Emre Akbaba, menajeri vasıtası ile sarı kırmızılı kulüpten imza parası istedi.

Paylaş

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim de onay verirse oyuncu ile sezon sonunda tekrar anlaşmaya çalışacak ve yıllık maksimum 8 milyon lira teklif edecek. Ancak Sarı kırmızılı yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim’in bu sezon kendisine verdiği şansları yeterince değerlendiremeyen Emre Akbaba’ya kesinlikle imza parası vermeyeceklerini net bir şekilde ifade ettiler.

Paylaş

Galatasaray taraftarının 2018 yılında Alanyaspor’dan transferi sırasındaki duruşu nedeniyle ‘Cimbom’un çocuğu Emre Akbaba’ tezahüratı yaptığı futbolcu için gelen bu istek yönetimi tam anlamıyla şoke etti. Büyük şaşkınlık yaşayan yöneticiler, sürpriz talebi anında reddetti.

Spor Arena

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.