DOLAR 32,5031 0.26%
EURO 34,5928 0.26%
ALTIN 2.492,780,40
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Doğru Adımla Güvenli İş Sahaları

ABONE OL
14 Temmuz 2022 18:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ülke çapında farklı alan ve sektörlerde hizmet veren firma ve kurumların ihtiyacı olan tüm belgeler, kalite yönetim sistemleri ve patent tescil modellerini bu danışmanlık üzerinden hemen yakalama fırsatını sağlayın.

Danışmanlık hizmetlerinin hepsini tek bir adresten bularak detaylarını öğrenin. ISO 9001 belgesi, Ce belgesi, TSE belgesi ve marka patent tescil seçeneklerinin hepsine ulaşarak en uygun fiyatlarla sahip olun. Tuğra danışmanlık hizmetleri çatısı altında olan her firma ve işveren belgelendirme şansını da yakalamış olur.

ISO9001 Belgesinin Yararları

Kurumlar daha iti şartlarda hizmet vermek ve ürünlerinin kalitesini tüm dünyaya eksiksiz bir şekilde duyurmak için en sistemli adımları belli perspektif kanalıyla atarlar. İso belgesi almak ve bu belgeyle olabilecek tüm iş sahalarına dahil olmak ve ürün pazarlamada kendini tanıtmak Tuğra danışmanlık firması ile daha sistemli hale dönüşür.

ISO9001 belgesi işletmelerin tayin ettiği sürece geçerliliğini korur. En kurumsal şirketlerde geçerli olan ISO9001 belgesi uygun olabilecek tarzda ve unsurda verilir.

Uygun Fiyatlara ISO Belgeleri

İso belgesi fiyatı ve ödeme koşullarının hepsini tuğra danışmanlık firma çalışanları erişim sağlayan her müşteriye en ayrıntılı şekilde anlatır. İso belgesi fiyatları şehirden şehre farklılık göstereceğinden dolayı yenileme kapsam oranları da değişikliğe uğrar. Genel olarak standart bir fiyat uygulaması sağlanırken tüm sektörlerin kuruluş yılı, faaliyetleri, nace kodu, çalışan sayısı fiyat değişikliğine uğrar.

Ancak genel olarak genel anamda faaliyetlerine devam eden bir işletme için verilecek iso belgesi fiyatı 1500 TL+KDV tutarı olarak belirlenir. İso 9001 belgesi fiyatı ve ödeme koşulları gibi en doğru ayrıntıları buradan sağlamak oldukça kolay ve güvenlidir.

Iso Belgesine Başvuru Evrakları

Firma ve kurumların faaliyet aşamalarına göre alacakları ISO9001 belgeleri bazı evraklar tamamlandığında verilir. Bu sebepten dolayı Tuğra danışmanlık firması belge temini için başvuru yapan firmalardan bazı önemli evraklar talep eder. Bu evraklar; vergi levhası, imza sirküsü, odaya kayıt belgesi, faaliyet belgesi ve ticaret sicil belgesi gerekir. Talep edilen Iso9001 belgesi için bu evrakların tamamı danışmanlık merkezine verilerek bu belgeye sahip olunabilir.

ISO Belgesi Başvuru Süreci

Iso 9001 belgesi başvuru sürecinden bazı adımları geçmek ve kurumların yararına olabilecek noktaları saptamak için uzmanlar bu konuda gereken desteği her zaman sağlar. ISO belgesi başvuru süreci alanında proses, ürün, sistem, yönetim sistemi, kalite politikası, sürekli iyileştirme, verimlilik, kar ve kalite yönetimi firmaların her açıdan yararına olabilecek bir durumdur. Başvuru sürecinde ve sonrasında tüm takipler en doğru şekilde yapılarak hem danışmanlık merkezinin hemde firmaların daha iyi olanaklarda olması sağlanır. Her alanda atılacak adımlardan kalite ve güven önde gelirken firmaların ISO ve TSE belgeleri ile tüm müşterilerine kendilerini tanıtmaları çok daha doğru olur.

Iso Belgesinin Kazanımları

Iso 9001 belgesinin alınabilmesi için bazı kurallara ihtiyaç duyarlar. Tüm firma ve kuruluşlar için bu belgelerin önemi çok büyüktür. Ce belgelendirme, kalite yönetim sistemi ve marka patent tescil fırsatları sayesinde hem mutlu müşteri ve mutlu firmalar yer alır. ISO belgeleri için Tuğra danışmanlık firmasına güvenin…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.