DOLAR 32,3801 0.16%
EURO 35,0959 -0.07%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim Mostafa Mohamed için ocak ayını işaret etti
  • Haber444
  • Gündem
  • Fatih Terim Mostafa Mohamed için ocak ayını işaret etti

Fatih Terim Mostafa Mohamed için ocak ayını işaret etti

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Fatih Terim Mostafa Mohamed için ocak ayını işaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Bencillik mi, baskı mı?

Randers maçında oyuna 85. dakikada giren ve uzatmalarla beraber 10 dakika görev yapan Mostafa Mohamed, girdiği tek gol pozisyonunu boşa harcamıştı.

İçerideki boş arkadaşlarına vermek yerine dar açıdan kaleyi deneyen ve kaleciyi geçemeyen Mostafa, hem arkadaşlarının hem de hocasının tepkisini çekmişti.

Bazı taraftarlar oyuncuyu bencillikle suçlarken, bazıları ise “Gol atıp üzerindeki baskıdan kurtulmak istiyor” yorumunu yaptı.

Paylaş

“Ocak ayında bakacağız”

Terim maç sonunda Mısırlı golcü ile ilgili, “Mustafa çok iyi bir giriş yaptı. Sonra ufak bir sakatlık yaşadı ve durağan geçiş yaptı. Kendisi bizim kıymetlimiz. İyi bir Mustafa’yı göreceğimizi ümit ediyorum. Ondan sonra da ocak ayında karar vereceğiz. Düzeleceğine ve iyi şeyler yapacağına inanıyorum” dedi.

Paylaş

Mısırlı forvetle Marsilya ve Lille’nin ardından Bordeaux’nun da ilgilendiği öğrenildi. Mostafa’nın bonservisinin alınmaması durumunda Zamalek’ten Fransa’ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.