DOLAR 32,5972 0.37%
EURO 34,8153 0.22%
ALTIN 2.495,100,44
BITCOIN 21088075,45%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçenin yeni sezon formaları tanıtıldı

Fenerbahçenin yeni sezon formaları tanıtıldı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Fenerbahçenin yeni sezon formaları tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de yeni sponsor Puma ile resmi imzalar atıldı. Ülker Stadı’nda yapılan törende başkan Ali Koç ile Puma yetkilileri hazır bulundu. Törende yeni sezon formaları da ilk kez taraftarla buluştu.

Fenerbahçe, forma sponsorluğu için Puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’de 3. formanın satışı 19 Temmuz’da yapılacak. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları Puma’nın dünya genelindeki tüm mağazalarında satışa çıkacak.

ATATÜRK İMZASI DETAYI

Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis: “Fenerbahçe’nin iç saha formasının sırtında Mustafa Kemal Atatürk imzası var. Buna Fenerbahçe ile birlikte karar verdik. 3 büyük kulüp arasında bu bir olacak. Tasarım kimseyi %100 memnun etmez. Birlikte çalıştık Fenerbahçe ile ve yaptığımız şey eşsizdi. Birlikte çok iyi iş çıkardık.”

FORMALARDA YILDIZ YOK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da açıkladığı gibi yeni sezon formalarında yıldız bulunmuyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, forma tanıtım töreninde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamaları şu şekilde;

 Çok uzun bir birliktelikten sonra, yeni bir markayla birlikteliğe gidiyoruz. Aşağı yukarı 30 seneyi aşan bir birlikteliğe son verdik. Fenerbahçe’nin tarihinde biri Adidas, biri Fenerium olmak üzere iki marka var.

Öncelikle adidas’a teşekkür etmek istiyorum. Bazı yerlerde asgari müşterekte buluşamıyorduk. Geldiğimiz noktada PUMA’yla devam etme kararı aldık. Fenerbahçe, Türkiye’nin en önemli markalarından biri, belki de en önemlisi. Birlikte çalıştığımız markaları büyütürüz.

Bu sene formamızda yıldız yok. Bizim derdimiz yıldız, para değil. Bizim derdimiz yaptığımız başvuruda 28 şampiyonluğumuzun resmiyete kavuşması. 1923’te kurulan Türkiye ve 1923’te kurulan TFF, 36 yıllık süreçteki ulusal turnuvalar göz ardı edilmiş.

2 senelik bir anlaşmamız var. Hem bizim onları tanımamız için hem de onların bizi tanıması açısından bunu sağlıklı buluyorum. 19 Ağustos’ta büyük bir lansman olacak. Dünyanın önde gelen 5 kulübü ile olacak. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor.

Yeni bir adım olarak, gelecek senenin formalarını da beğenip, seçtik.

Formalar, saat 15.00’ten itibaren hem online mağazalarımız hem de mağazalarımızda satışa çıkacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.