DOLAR 32,5974 0.37%
EURO 34,7908 0.15%
ALTIN 2.494,210,41
BITCOIN 20989545,19%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Forvet beklerken defansa takviye! Fenerbahçede yeni hedef belirlendi
  • Haber444
  • Gündem
  • Forvet beklerken defansa takviye! Fenerbahçede yeni hedef belirlendi

Forvet beklerken defansa takviye! Fenerbahçede yeni hedef belirlendi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Forvet beklerken defansa takviye! Fenerbahçede yeni hedef belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Milliyet’te, Belçika’dan bir transfer iddiası ortaya atıldığu yazıldı. Voetbalbelgie’in yaptığı habere göre Fenerbahçe, Tottenham’ın sözleşmesini feshettiği Fildişi Sahilli dünyaca ünlü sağ bek Serge Aurier’i transfer etmek istiyor.

Paylaş

2017’de PSG’den Tottenham’a 25 milyon euro karşılığında transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ligde 19 maçta görev yaptı. Lens altyapısından çıkan Aurier, Toulouse formasıyla parladıktan sonra 2015’te PSG’nin yolunu tutmuştu. Başarılı oyuncu, Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da 66 kez oynadı.

Paylaş

Yıldız futbolcunun Transfermarkt’taki piyasa değeri ise tam 20 milyon Euro… Fenerbahçe’nin şu anda boşta bulunan yıldız futbolcuya resmi teklifini ilettiği ve beklemeye geçtiği kaydedildi.

Paylaş

Tottenham, Serge Aurier’in sözleşmesini feshettiğini duyurmuştu. Tottenham’dan yapılan açıklamada “Kulübümüz, Serge Aurier’in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmiştir. Aurier’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Paylaş

Aurier ise ayrılığın ardından kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Tecrübeli sağ bek “Spurs’te geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım. Kulübe ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum ancak şimdi yeni bir mücadeleye geçmem için doğru zaman olduğunu hissediyorum” dedi.

aurier

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.